Download Print this page

ProForm 764hr Bike Gebruiksaanwijzing

Heart rate monitor
Hide thumbs Also See for 764hr Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEX61040
Serienr.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
product hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

loading

Summary of Contents for ProForm 764hr Bike

  • Page 1 Modelnr. PFEVEX61040 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ..........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe PROFORM 764 HR Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met BIKE with FREEWHEEL ® crosstrainer hebt gekozen. De unieke 764 HR de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Het model- crosstrainer combineert een comfortabele ligfiets met nummer van de crosstrainer is PFEVEX61040.
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage van deze crosstrainer moet door twee mensen gebeuren. Plaats de crosstrainer op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de crosstrainer volledig gemonteerd heeft. U zult de meegeleverde imbussleutels, uw eigen kruiskop schroevendraaier , een engelse sleutel , en een rubber hamer nodig hebben...
  • Page 5 1. Maak, terwijl de andere persoon de voorkant van het Onderstel (1) optilt, de Voorste Stabilisator (2) aan het Onderstel vast met twee M10 x 112mm Draagbouten (65) en twee M10 Zwarte Nylon Borgmoeren (63). Zorg ervoor dat de Voorste Stabilisator zodanig gedraaid is dat de Wielen (30) de vloer niet raken.
  • Page 6 5. Maak de Zitting (12) aan het Onderstel van de Zitting (6) vast met drie M6 x 16mm Schroeven (64). 6. Maak de Rugleuning (10) aan het Onderstel van de Rugleuning (5) vast met twee M6 x 16mm Schroeven (64), een M6 x 50mm Schroef (69), en een M6 Platte Tussenring (71).
  • Page 7 9. Maak de Houder van de Linker Armhendel (88) vast aan de Staander (13) met twee M6 x 32mm Schroeven met Ronde Koppen (83) en twee M6 Nylon Borgmoeren (45). Maak de Houder van de Rechter Armhendel (95) op dezeflde manier vast aan de Staander (13). Draai de Nylon Borgmoeren nog niet te vast.
  • Page 8 HOE DE LIGFIETS TE GEBRUIKEN De crosstrainer heeft twee delen: een ligfiets voor aerobic oefeningen, en een gemakkelijke gewichtsbank voor krachttraining. Raadpleeg pagina’s 8 tot en met 19 om de ligfiets te gebruiken. Zie pagina 20 om de gewichts- bank te gebruiken. HOE DE RUGLEUNING BIJ TE STELLEN HOE DE STAANDER BIJ TE STELLEN De rugleuning moet...
  • Page 9 Ventilator Toets Display Toetsen On/Reset Toets Weerstand Toetsen FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL werkt als een persoonlijke trainer bij uw thuis. Met het meegeleverde audio snoer kunt u de crosstrainer op Het moderne bedieningspaneel is voorzien van ver- uw geluidssysteem, uw draagbare stereo, uw compu- schillende functies om doeltreffend en plezierig te ter of uw video speler aansluiten en de speciale oefenen.
  • Page 10 kleine display zal uw hartslag aangeven wanneer HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE u de pols-sensor gebruikt (raadpleeg stap 5 op GEBRUIKEN pagina 11). Druk om alleen de afgeleg- Het bedieningspaneel inschakelen. Bovenste Toets de afstand óf de verbruikte calorieën of vetcalorieën te Opgelet: Het bedieningspaneel verbruikt vier bekijken zolang op de 1,5V “D”...
  • Page 11 Druk op de On/Reset toets om de displays Wanneer u de handgrepen heeft vast genomen opnieuw in te stellen. zal de display uw hartslag 30 seconden lang aan- geven. De display zal dan met uw hartslag de Opgelet: Het andere instellingen aangeven. bedieningspa- neel kan de De ventilator aanschakelen als u dat wilt.
  • Page 12 Het na te streven HOE EEN SMART PROGRAMMA TE GEBRUIKEN tempo voor de Indicator huidige periode zal door pijlen op Ieder Smart programma verandert automatisch de Opgaande de kleine display weerstand van de pedalen en dan zal uw tempo tij- Pijl worden aangege- dens uw oefening direct verhogen of verlagen.
  • Page 13 echter de handgrepen voor het programma vaak HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG vasthouden. Elke keer u de handgrepen vast- houdt moet u minstens uw handen 30 secon- den lang op de metalen contacten plaatsen. Programma voor het hart 1 is ontworpen om uw hartslag Opgelet: De letters PLS zullen wanneer u de tussen 65% en 85% van uw maximale hartslag tijdens handgrepen niet vasthoudt in de grote display in...
  • Page 14 Opgelet: Het programma zal na een paar secon- HOE OP UW CD-SPELER, VIDEO OF COMPU- den wanneer u met fietsen stopt eindigen. Kies TER AAN TE SLUITEN het programma weer om het programma opnieuw te starten en start weer bij het begin. Om de iFIT.com CD’s te kunnen gebruiken moet u de Volg uw vordering op de grote display.
  • Page 15 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 16 HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie intructie A als uw computer van een Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien. Zie instructie B AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt.
  • Page 17 Dit programma werkt bijna altijd hetzelfde als een HOW TO USE IFIT.COM CD AND VIDEO gewoon trainingsprogramma (zie stap 3 op pagi- PROGRAMS na 12). U zult echter een “piep” geluid horen wanneer de weerstands- en/of de snelheidsinstel- ling gaat veranderen. Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken moet u de crosstrainer op uw portable CD speler, por- Opgelet: Als de weerstand van de elliptische...
  • Page 18 Start, mocht dat nodig zijn, uw web browser HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE en ga naar onze website www.iFIT.com. WEBSITE TE GEBRUIKEN Kies het gewenste programma van onze web- site. Door onze website www.iFIT.com kunt u geluid en video programma’s direct van internet downloaden. Volg de internet instructies en start het pro- Om deze programma’s van onze website te gebruiken gramma.
  • Page 19 OEFEN RICHTLIJNEN VOOR UW LIGFIETS WAARSCHUWING: trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Stel voor maximale vetverbranding de intensiteit van uw oefening zodanig bij dat uw hartslag tijdens uw oefening rond het Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig middelste nummer van uw trainingszone ligt.
  • Page 20 RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN UW GEWICHTSBANK WAARSCHUWING: ligfiets afwisselend gebruiken. Doe bijvoorbeeld krachttraining op dinsdag, donderdag en zaterdag. Doe aerobic oefeningen op maandag, woensdag en Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig vrijdag. Zorg ervoor dat u iedere week minstens een ander oefenprogramma begint.
  • Page 21 ONDERHOUD EN PROBLEMEN OPLOSSEN Bekijk de onderdelen van de crosstrainer regelmatig • Houd de metalen contactpunten niet te vast. Dit kan en draai ze goed vast. Vervang versleten onderdelen de hartslag metingen belemmeren. meteen. • Houd voor de beste meting de metalen contactpun- Gebruik een zachte doek en een beetje zacht schoon- ten 15 seconden lang vast.
  • Page 22 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEX61040 R1004A Onderdeel Onderdeel Nr. Aantal. Beschrijving Nr. Aantal. Beschrijving Onderstel 1/2” x 70mm Bout met Ronde Kop Voorste Stabilisator 1/2” Nylon Borgmoer Balk van het Onderstel Riem Drager van de Zitting Katrol/Slinger Onderstel van de Rugleuning M6 x 38mm Bout Onderstel van de Zitting Flensschroef...
  • Page 23 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PFEVEX61040 R1004A...
  • Page 24: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PFEVEX61040) • de NAAM van het product (PROFORM 764 HR crosstrainer) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevex61040