NordicTrack Gx 3.0 Gw Bike Kullanıcı Kılavuzu
NordicTrack Gx 3.0 Gw Bike Kullanıcı Kılavuzu

NordicTrack Gx 3.0 Gw Bike Kullanıcı Kılavuzu

Tr manual
Hide thumbs Also See for Gx 3.0 Gw Bike:

Advertisement

Quick Links

Model No. NTEVEX73910.1
Seri No.
Seri numarasını referans olarak
yukarıdaki alana yazın.
Seri Numarası
Etiketi (çerçevenin
alt kısmında)
SORULAR?
Sorularınız veya hasarlı veya eksik
parçalar için, lütfen ürünü satın
aldığınız mağazayla temas kurun.
Web sitemizi ziyaret edin:
www.iconsupport.eu
DİKKAT
Bu ekipmanı kullanmaya
başlamadan önce elinizdeki
kılavuzda yer alan tüm tedbir ve
talimatları okuyun. Kılavuzu, ile-
ride başvurmak üzere saklayın.
KULLANICI KILAVUZU
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for NordicTrack Gx 3.0 Gw Bike

  • Page 1 KULLANICI KILAVUZU Model No. NTEVEX73910.1 Seri No. Seri numarasını referans olarak yukarıdaki alana yazın. Seri Numarası Etiketi (çerçevenin alt kısmında) SORULAR? Sorularınız veya hasarlı veya eksik parçalar için, lütfen ürünü satın aldığınız mağazayla temas kurun. Web sitemizi ziyaret edin: www.iconsupport.eu DİKKAT Bu ekipmanı kullanmaya başlamadan önce elinizdeki kılavuzda yer alan tüm tedbir ve talimatları okuyun. Kılavuzu, ile- www.iconeurope.com ride başvurmak üzere saklayın.
  • Page 2: Table Of Contents

    üzerine uygulayın. Bu çizim, ikaz etik- etlerinin bulunduğu yerleri göstermektedir. Etiket, ürün ambalajından çıkmadıysa veya okunaklı değilse, eliniz- deki kılavuzun ön kapağına bakın ve ücretsiz bir yedek etiket talep edin. Etiketi, gösterilen yere uygulayın. Not: Görüntülenen etiketler, gerçek boyutları yansıtmayabilir. 08/03/09 08/05/09 08/05/09 08/05/09 08/05/09 NORDICTRACK; ICON IP, Inc. firmasının tescilli ticari markasıdır.
  • Page 3: Önemli̇ Tedbi̇rler

    ÖNEMLİ TEDBİRLER UYARI: Ciddi yaralanma riskini azaltmak için, egzersiz bisikletinizi kullanmadan önce bu kılavuzdaki önemli tüm tedbir ve talimatları ve egzersiz bisikletinizin üzerinde yer alan tüm uyarıları okuyun. ICON, bu ürünün doğrudan veya dolaylı neden olabileceği yaralanma veya hasarlardan sorumlu değildir. 1.
  • Page 4: Başlamadan Önce

    BAŞLAMADAN ÖNCE dikkatle okuyun. Bu kılavuzu okuduktan sonra Yeni NORDICTRACK GX 3.0 egzersiz bisikletini ® seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Bisiklet kardiyovasküler sorularınız varsa, lütfen kılavuzun ön kapağına bakın. zindeliği artırmak, dayanıklılık sağlamak ve vücudu Size yardımcı olabilmemiz için, bizimle irtibata geç- şekle sokmak için etkili bir egzersizdir. GX 3.0 egzer- meden önce ürünün model ve seri numarasını not siz bisikleti, evdeki egzersiz çalışmalarınızı daha etkili edin. Model numarası ve seri numarası etiketinin yeri, ve keyifli hale getirmek için tasarlanmış çok çeşitli kılavuzun ön kapağında görüntülenmektedir. özellikler sunar. Devam etmeden önce, lütfen aşağıdaki çizimde En üst düzeyde yararlanmak için, egzersiz bisikle- belirtilen parçaları tanımaya çalışın. tinizi kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzu Uzunluk: 102 cm Genişlik: 53 cm Ağırlık: 43 kg...
  • Page 5: Montaj

    MONTAJ Montaj için iki kişi gereklidir. Egzersiz bisikletinin tüm parçalarını ambalajlarından çıkararak temiz ve boş bir alana serin. Ambalaj malzemelerini, montaj tamamlanana dek saklayın. Montaj için, ürünle birlikte verilen alet(ler)e ek olarak bir adet Phillips tornavida , bir adet ayarlanabilir İngiliz anahtarı ve bir adet lastik başlı çekiç gerekmektedir. Egzersiz bisikletini monte ederken, küçük parçaları tanımlamak için aşağıdaki çizimleri kullanın. Her çiz- imin altında parantezler içinde verilen sayı, bu kılavuzun son kısmında verilen PARÇA LİSTESİ’ndeki parça numarasıdır. Parantezi izleyen sayı, montaj için gerekli miktarı belirtir. Not: Donanım setinde bulunmayan parçaların, ön montajlı olup olmadığını kontrol edin. M6 x 70mm Cıvata Tak ımı...
  • Page 6 Montajı kolaylaştırmak için, başlamadan önce 5. sayfada verilen bilgileri okuyun. A rka Dengeleyiciyi (3) Ana Gövdeye (1) iki adet M10 x 95mm Bağlantı Vidası (76) ile monte edin. 2. Ö n Dengeleyiciyi (2) Ana Gövdeye (1) iki adet M10 x 95mm Bağlantı Vidası (76) ile monte edin.
  • Page 7 3. A na Gövdedeki (1) Ayar Düğmesini (27) birkaç kez döndürerek gevşetin. S ele Direğini (6) gösterilen şekilde yönlendirin. Ardından, Ayar Düğmesini (27) dışarı doğru Ayar çekin ve Sele Direğini, Ana Gövdenin (1) içine Yuvaları yerleştirin. S ele Direğini (6) yukarı veya aşağı doğru kaydırarak istediğiniz pozisyona getirin, ardından Ayar Düğmesini (27) serbest bırakın. Sele Direğini (6) yukarı veya aşağı doğru hafifçe hareket ettirerek, Ayar Düğmesinin (27) Sele Direğinin içindeki ayar delikler- inden birine oturduğundan emin olun. Ardından, Ayar Düğmesini sıkın. 4. S eleyi (23) ve Sele Şaryosunu (24) gösterilen şekilde yönlendirin.
  • Page 8 5. C ihazla birlikte verilen gres yağının bir kısmını bir M6 x 70mm Cıvata Takımının (50) kovanına uygulayın. G idonu (5) ve Dikey Direği (4) gösterilen şekilde yönlendirin. İ kinci kişi Dikey Direğin (4) yanında Gidonu (5) tutarken, Uzatma Kablosunu (59) Gidonun için- den yukarıya doğru geçirin. Gres yağı İpucu: Uzatma Kablosunu (59) sıkıştırmamaya dikkat edin. Gidonu (5), M6 x 70mm Cıvata Takımı (50) ve iki adet M8 Pul (43) ile Dikey Direğe (4) monte edin. A rdından, M6 x 60mm Cıvata Takımını (51) alt Uzatma Kablosunu braketin içinden geçirerek Gidona (5) takın. (59) sıkıştırmamaya dikkat edin 6. İ kinci kişi Gidonun (5) yanında Konsolu (13) tutarken, konsol kablolarını Uzatma Kablosuna (59), Nabız Kablosuna (61) ve Göğüs Nabız Kabloları Kablosuna (94) bağlayın. sıkıştırmamaya dikkat edin A rtan kabloyu, aşağı doğru Gidonun (5)
  • Page 9 7. P ivot Kapağını (12) ve Dikey Direği (4) göster- ilen şekilde yönlendirin. P ivot Kapağını (12) yukarıya doğru Gidona (5) kaydırın. İpucu: Pivot Kapağını hafifçe büküp esneterek, Gidonun üzerine kaydırın. P ivot Kapağını (12) Gidona (5) dört adet M4 x 16mm Vida (90) ile takın. G idonu (5), içindeki delikle Dikey Direğin (4) içindeki bir ayar yuvası aynı hizaya gelinceye Yuva kadar döndürün. Ayar Yuvaları A yar Düğmesini (27) Gidonun (5) ve Dikey Direğin (4) içindeki bir ayar yuvasının içine yerleştirerek sıkın. Ayar Düğmesinin ayar yuvalarından birine sıkıca geçmiş olmasına dikkat edin.
  • Page 10 8. Ö n Kalkan Kapağını (7) yukarıya Dikey Direğin (4) üzerine doğru kaydırın. İ kinci kişi Ana Gövdenin (1) yanında Dikey Direği (4) tutarken, Uzatma Kablosunu (59) Kabloları Kablo Demetine (58) bağlayın. sıkıştırmamaya dikkat edin Dikey Direği (4) Ana Gövdeye (1) takın. İpucu: Kabloları sıkıştırmamaya dikkat edin. Dikey Direği (4) dört adet M8 x 20mm Bağlantı Vidası (74) ve dört adet M8 Parçalı Pul (75) ile tutturun. Ö n Kalkan Kapağını (7) aşağıya Ana Gövdeye (1) doğru kaydırın ve bastırarak yerine oturtun. 9. “ R” (Sağ) etiketiyle işaretlenmiş Sağ Pedalı (21) bulun. A yarlanabilir bir anahtar kullanarak, Sağ Pedalı (21) saat yönünde çevirerek Sağ Krank Kolunun (19) içine doğru iyice sıkın. S ol Pedalı (gösterilmemiştir) saat yönünün tersine çevirerek Sol Krank Kolunun (gösterilmemiştir) içine doğru sıkın.
  • Page 11 10. G üç Adaptörünü (66), Ana gövdenin üzerindeki sokete takın. G erekirse, Güç Adaptörünü (66) Priz Adaptörüne (67) takın. G üç Adaptörünü (66) bir prize takmak için, bkz. sayfa 12, GÜÇ ADAPTÖRÜNÜ PRİZE TAKMA. 11. Egzersiz bisikletini kullanmadan önce tüm parçaların iyice sıkılmış olmasına dikkat edin. Not: Montaj tamamlandıktan sonra bazı parçalar artabilir. Zemini veya halıyı korumak için egzersiz bisikletinin altına bir paspas yerleştirin.
  • Page 12: Egzersi̇z Bi̇si̇kleti̇ni̇ Kullanma

    EGZERSİZ BİSİKLETİNİ KULLANMA GÜÇ ADAPTÖRÜNÜ PRİZE TAKMA SELE YÜKSEKLİĞİNİ AYARLAMA ÖNEMLİ: Egzersiz bisikleti düşük ısılara maruz Etkili bir egzersiz için selenin uygun yükseklikte olması kaldıysa, güç adaptörünü prize takmadan gerekir. Pedal çevirdiğinizde, pedallar en aşağı pozi- önce oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. Bunu syondayken dizleriniz hafifçe bükülmüş konumda yapmadığınız takdirde, konsol ekranlarına ve diğer olmalıdır. elektronik bileşenlere hasar verebilirsiniz. Seleyi ayarla- Güç adap- mak için, önce...
  • Page 13 PEDAL KAYIŞLARINI AYARLAMA EGZERSİZ BİSİKLETİNİ DENGELEME Pedal kayışlarını Eğer egzer- gevşetmek için siz bisikletiniz kayışları yukarı kullanım doğru çekin. sırasında zemin Pedal kayışlarını üzerinde hafifçe Kayış sıkmak için, sallanıyorsa, arka kayışları dengeleyicinin ü zer- istediğiniz pozi- indeki dengeleme syona ayarlayın, düğmelerinden ardından birini veya her Dengeleme Düğmeleri kayışların uçlarını ikisini çevirin ve Çıkıntı pedalların üzeri- sallanma hareketi ndeki çıkıntıların giderilinceye üzerine bastırın. kadar dengeleme ayaklarını ayarlayın. GİDON AÇISINI AYARLAMA Gidonun açısını...
  • Page 14 KONSOL ŞEMASI Direnç Düğmesini KONSOL ÖZELLİKLERİ Konsol, belirli kondisyon hedeflerinize ulaşmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmış egzersiz prog- Gelişmiş konsol, egzersiz çalışmalarınızı daha etkili ve ramlar içeren iFit kartlarından faydalanan iFit interaktif keyifli kılacak şekilde tasarlanmış birçok özellik sunar. egzersiz sistemine sahiptir. Örneğin, fazla kilolarınızı 8 haftalık Kilo Verme egzersiz programıyla verebilirsi- Konsolun manuel modunu seçtiğinizde, pedalların niz. Egzersiz programınız sırasında özel antrenörünüz direncini sadece bir düğmeyi çevirerek değiştirebilir- size sözlü olarak antrenman yaptırırken iFit egzersiz siniz. Siz egzersizinizi yaparken konsol size sürekli programı pedalların direncini kontrol eder. iFit kartları ayrı olarak temin edilebilir. iFit kartlarını satın almak egzersiz geribildirimi sunacaktır. Hatta nabız sensörü çubuğunu veya isteğe bağlı göğüs nabız sensörünü için www.iFit.com adresini ziyaret edin veya bu kullanarak, kalp atışı hızınızı da ölçebilirsiniz. kılavuzun ön kapağına bakın. iFit kartları seçkin mağazalardan da temin edilebilmektedir.
  • Page 15 GÜCÜ AÇMA 3. Pedal çevirmeye başlayın ve pedalların diren- cini istediğiniz seviyeye değiştirin. ÖNEMLİ: Egzersiz bisikleti düşük ısılara maruz kal- dıysa, gücü açmadan önce cihazın oda sıcaklığına P edal direncini, pedal çevirirken direnç düğmesini gelmesini bekleyin. Bunu yapmadığınız takdirde, çevirerek değiştirin. konsol ekranlarına ve diğer elektronik bileşenlere hasar verebilirsiniz.
  • Page 16 Nabız [PULSE]—Bu ekran, nabız sensörü N abzınız tespit edildiğinde, kalp hızınız ekranda çubuğunu veya isteğe bağlı göğüs nabız görüntülenecektir. En doğru kalp atış hızı sensörünü kullandığınızda kalp hızınızı görüntül- ölçümü için, temas alanlarını en az 15 saniye eyecektir (bkz. aşağıda adım 5). kavramalısınız. Direnç [RESISTANCE]—Bu ekran, direnç seviyesi E ğer kalp hızınız görüntülenmiyorsa, ellerin- her değiştiğinde birkaç saniye boyunca pedalların izin açıklanan konumda olduğundan emin olun. direnç seviyesini görüntüleyecektir. Ellerinizi fazla oynatmamaya veya metal temas alanlarını aşırı sıkmamaya özen gösterin. İdeal Profil [PROFILE]—Bir egzersiz programı performans için, metal temas alanlarını yumuşak seçildiğinde, bu ekranda programın direnç bir bezle temizleyin; temas alanlarını temizlemek ayarlarının bir profili görüntülenir. için kesinlikle alkol, aşındırıcı veya kimyasal maddeler kullanmayın. K onsolun ses düzeyini değiştirmek için Ses 6. Egzersizinizi tamamladığınızda, konsol otoma- Düzeyini artırma veya azaltma düğmelerine basın.
  • Page 17 ÖNCEDEN AYARLANMIŞ BİR EGZERSİZ S iz egzersiz yaparken, PROGRAMINDAN YARARLANMA ilgili bölüm için pedal çevirme hızınızı hedef 1. Konsolu açmak için pedal çevirmeye başlayın hıza yakın tutmanız veya konsol üzerinde herhangi bir düğmeye istenecektir. Ekranda basın. yukarı doğru bir ok veya FASTER (Daha Hizli) sözcüğü belirince, Sayfa 15’teki GÜCÜ AÇMA bölümüne bakın. hızınızı artırın. Ekranda aşağı doğru bir ok veya SLOWER (Daha Yavaş) sözcüğü belirince, hızınızı 2. Önceden ayarlanmış bir egzersiz programı azaltın. Eğer ekranda hiçbir ok görünmez veya ON seçin. TARGET (Hedefte) yazısı belirirse, o anki hızınızı devam ettirin.
  • Page 18 KALP HIZI EGZERSİZ PROGRAMINDAN 5. Egzersiz programını başlatmak için pedal çevir- YARARLANMA meye başlayın. 1. Konsolu açmak için pedal çevirmeye başlayın H er kalp hızı programı, birer dakikalık bölümlere veya konsol üzerinde herhangi bir düğmeye ayrılmıştır. Her bölüm için bir hedef kalp hızı prog- basın. ramlanmıştır. Not: Birbirini izleyen bölümler için aynı kalp hızı programlanabilir. Sayfa 15’teki GÜCÜ AÇMA bölümüne bakın. P rogram sırasında konsol, sizin kalp hızınızı 2. Bir kalp hızı egzersiz programı seçin. düzenli aralıklarla programın o anki bölümünün hedef kalp hızı ile karşılaştıracaktır. Eğer kalp hızı- K alp hızı egzersiz programını seçmek için,...
  • Page 19 VAT PROGRAMINDAN YARARLANMA 4. Egzersiz programını başlatmak için pedal çevir- meye başlayın. 1. Konsolu açmak için pedal çevirmeye başlayın veya konsol üzerinde herhangi bir düğmeye Vat programı 1, 40 adet birer dakikalık bölüme basın. ayrılmıştır. Program sırasında konsol, sizin vat veriminizi düzenli aralıklarla, program için girmiş Sayfa 15’teki GÜCÜ AÇMA bölümüne bakın. olduğunuz hedef vat ayarı ile karşılaştıracaktır. 2. Bir vat egzersiz programı seçin. E ğer vat veriminiz hedef vat ayarının çok altında veya çok üzerindeyse, pedalların direnci sizin vat V at egzersiz programını seçmek için, önce Vat...
  • Page 20 ÖNEMLİ: Hedef hız sadece motivasyon BİR IFIT EGZERSİZ PROGRAMINDAN sağlama amacını taşır. Gerçek hızınız hedef YARARLANMA hızdan daha yavaş olabilir. Rahat ettiğiniz bir hızda pedal çevirdiğinizden emin olun. iFit kartları ayrıca satılmaktadır. iFit kartlarını satın almak için www.iFit.com adresini ziyaret edin veya P rogramın ilk bölümü bitince, sizi uyarmak için bu kılavuzun ön kapağına bakın. iFit kartları seçkin ekranda birkaç saniye boyunca ikinci bölümün mağazalardan da temin edilebilmektedir. direnç düzeyi ve hedef hızı belirecektir. Profilin bir sonraki bölümü yanıp sönmeye başlayacak 1. Konsolu açmak için pedal çevirmeye başlayın veya konsol üzerinde herhangi bir düğmeye ve pedallar otomatik olarak bir sonraki bölümün basın.
  • Page 21 KONSOL AYARLARINI DEĞİŞTİRME SES SİSTEMİNİ KULLANMA Konsol, bir ölçü birimi seçmenize olanak tanıyan bir Egzersiz yaparken konsolun ses sistemi sayesinde kullanıcı moduna sahiptir. müzik çalmak veya sesli kitap dinlemek için, ürünle birlikte verilen ses kablosunun bir ucunu konsoldaki Kullanıcı modunu seçmek için, ekranda kullanıcı yuvaya ve diğer ucunu MP3 veya CD çalarınıza takın; ses kablosunun yuvaya veya prize tamamen modu bilgileri görüntülenene dek Ekran [DISPLAY] oturduğundan emin olun. düğmesine basın ve birkaç saniye basılı tutun. Konsol, pedal çevirme Ardından, MP3 veya CD çalarınızı her zamanki gibi hızını ve mesafesini mil çalıştırarak dinlemeye başlayın. Ses seviyesini, MP3 veya kilometre olarak veya CD çalarınızdaki ses kumandasını kullanarak görüntüleyebilir. Metrik ayarlayın, veya konsol üzerinden Ses Düzeyi artırma kilometre için METRIC veya azaltma düğmelerine basın. (Metri̇ k ) sözcüğü, İngiliz mili için ENGLISH (İngi̇ l iz) sözcüğü ekranda belirecektir. Ölçü birimini değiştirmek için, Ses Düzeyini artırma OPSİYONEL GÖĞÜS NABIZ SENSÖRÜ...
  • Page 22: Bakim Ve Sorun Gi̇derme

    BAKIM VE SORUN GİDERME Egzersiz bisikletinin tüm parçalarını düzenli olarak Ardından, Sol denetleyin ve sıkın. Yıpranmış parçaları derhal yeni- Krank Kolunu (20), leyin. şekilde gösterildiği gibi ucu yukarıya Egzersiz bisikletini temizlemek için, nemli bir bez ve bakacak şekilde az miktarda yumuşak bir sabun kullanın. ÖNEMLİ: dik bir pozisyona Konsola hasar vermemek için, sıvıları konsoldan çevirin. uzak tutun ve konsolun doğrudan güneş ışığı almasını engelleyin. KONSOL SORUN GİDERME Sol Pedal Diskini (17) Sol Kalkandan (11) kurtarmak için saat yönünde çevirin. Ardından, sol Disk Kapağını Nabız sensörü çubuğunu kullandığınızda konsol sizin yukarı getirin ve Sol Krank Kolundan (20) çıkarın. kalp hızınızı görüntülemiyorsa, bkz. adım 5 sayfa 16. Manyetik Anahtarı (57) bulun. İki adet M4 x 12,7mm MANYETİK ANAHTARI AYARLAMA Flanş Vidasını (63) gevşetin, ancak sökmeyin.
  • Page 23 TAHRİK KAYIŞINI AYARLAMA Sağ Krank Kolunu (19), ucu yukarı bakacak şekilde dik bir pozisyona çevirin. Pedal çevirirken direnç en yüksek seviyeye ayarlanmış olmasına rağmen pedallar kayıyorsa, tahrik kayışının Sağ Pedal Diskini (17) saat yönünde çevirerek Sağ ayarlanması gerekebilir. Kalkandan serbest bırakın (10). Tahrik kayışını ayarlamak için öncelikle sağ pedalı, Ardından, sağ Pedal Disklerini (17) yukarı doğru getir- sele direğini, üst kalkan kapağını, arka kalkan erek, Sağ Krank Kolundan (19) çıkarın. kapağını, ön kalkan kapağını, sağ disk kapağını, sağ pedal diskini ve sağ kalkanı çıkarmanız gerekecektir Sayfa 27’deki AYRIŞTIRILMIŞ MONTAJ ÇİZİMİ’ne (bkz. aşağıdaki talimatlar). bakın ve M4 x 19mm Vidaları (89) ve M4 x 25mm Vidaları (62), Sağ ve Sol Kalkanlardan (10, 11) Ayarlanabilir bir anahtar kullanarak, Sağ Pedalı (21) çıkarın. Sonra, Sağ Kalkanı çıkarın. saat yönünün tersine çevirin ve çıkarın. Ardından, M6 x 20mm Altıgen Vidasını (85) çıkarın. Ardından, M10 x 65mm Altıgen Vidayı (86), Tahrik Ayar Kayışı (54) sıkı olana dek sıkın. Düğmesini (27) ve Sele Direğini (6) çıkarın. Düz bir tornavida kullanarak, Üst Kalkan Kapağını (8) ve Arka Kalkan Kapağını (9) çıkarın. Ardından, düz Tahrik Kayışı (54) sıkı olunca, M6 x 20mm Altıgen tornavidayı kullanarak Ön Kalkan Kapağını (7) serbest Vidayı (85) sıkın. bırakın. Ardından, sağ kalkanı, sağ pedal diskini, sağ disk Sağ Krank Kolunu (19), ucu aşağıya bakacak şekilde kapağını, ön kalkan kapağını, arka kalkan kapağını, dik bir pozisyona çevirin. Not: Ayrıntılı bilgi için Sayfa üst kalkan kapağını, sele direğini ve sağ pedalı 22’deki çizimlere bakın. yeniden takın.
  • Page 24: Egzersi̇z Rehberi̇

    EGZERSİZ REHBERİ Yağ yakma—Yağları etkili şekilde yakmak için, UYARI: uzun süre düşük yoğunluk seviyesinde egzersiz Bu veya herhangi bir yapmalısınız. Egzersizin ilk birkaç dakikasında, vücu- egzersiz programına başlamadan önce dokto- dunuz enerji için karbonhidrat kalorilerini kullanır. runuza danışın. Bu, özellikle 35 yaş üzeri veya Vücudunuz depolanmış yağ kalorilerini, egzersizin önceden sağlık sorunları bulunan kişiler için ilk birkaç dakikasından sonra enerji için kullanmaya önemlidir. başlar. Hedefiniz yağ yakmaksa egzersizinizin yoğunluğunu, nabzınız antrenman alanınızda en Nabız sensörü, tıbbi bir cihaz değildir. Kalp alt sıradaki sayı civarında olana dek ayarlayın.
  • Page 25 NOTLAR...
  • Page 26: Parça Li̇stesi̇

    PARÇA LİSTESİ Model No. NTEVEX73910.1 R0311A Mkt. Açıklama Mkt. Açıklama Ana Gövde M6 x 60mm Cıvata Takımı Ön Dengeleyici Direnç Braketi Arka Dengeleyici C Mıknatıs Dikey Direk Tahrik Kayışı Gidon Mıknatıs Sele Direği Kelepçe Ön Kalkan Kapağı Manyetik Anahtar/Kablo Üst Kalkan Kapağı Kablo Demeti Arka Kalkan Kapağı Uzatma Kablosu Sağ Kalkan Kablo Kıskacı Sol Kalkan Nabız Kablosu Pivot Kapağı M4 x 25mm Vida Konsol M4 x 12,7mm Flanş Vidası Sağ Ped Ses Kablosu Sol Ped M8 x 17mm Düz Başlı Vida Nabız Sensörü Güç Adaptörü Pedal Diski Priz Adaptörü...
  • Page 27: Ayriştirilmiş Montaj Çi̇zi̇mi̇

    AYRIŞTIRILMIŞ MONTAJ ÇİZİMİ Model No. NTEVEX73910.1 R0311A 81 82...
  • Page 28: Yedek Parçalarin Si̇pari̇ş Edi̇lmesi̇

    YEDEK PARÇALARIN SİPARİŞ EDİLMESİ Yedek parça sipariş etmek için, lütfen bu kılavuzun ön kapağına bakın. Size yardımcı olabilmemiz için, lütfen bizimle irtibat kurmadan önce aşağıdaki bilgileri hazırlayın: • ürünün model ve seri numarası (bkz. bu kılavuzun ön kapağı) • ürünün adı (bkz. bu kılavuzun ön kapağı) • y edek parça(lar)ın parça numarası ve açıklaması (bkz. kılavuzun son bölümündeki PARÇA LİSTESİ ve AYRIŞTIRILMIŞ MONTAJ ÇİZİMİ). GERİ DÖNÜŞÜM BİLGİLERİ Bu elektronik ürün, sıradan atıklarla birlikte imha edilmemelidir. Çevreyi korumak için, ürün, hizmet süresi sonrasında yasaların gerektirdiği şekilde geri dönüştürülmelidir. Lütfen bölgenizde bu tür atıkları toplamaya yetkili geri dönüşüm tesislerinden yararlanın. Bunu yaparak, doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunacak ve Avrupa çevre koruma standartlarının iyileştirilmesine yardımcı olacaksınız. Güvenli ve doğru imha yöntemleri hakkında ayrıntılı bilgiye gerek duyuyorsanız, lütfen bu ürünü satın aldığınız bölgedeki yerel yetkililerle veya kurumlarla temas kurun.

This manual is also suitable for:

Gx 3.0Ntevex73910.1

Table of Contents