Pro-Form 455 Ekg Bike Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 455 Ekg Bike:

Advertisement

Quick Links

Modelnr. PFEVEX3916.1
Serienr.
Schrijf het serienummer hierboven
voor verdere raadpleging.
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit produkt hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voorzorgs-
maatregelen in deze handleiding
door voordat u dit apparaat gaat
gebruiken. Bewaar deze handlei-
ding voor verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 455 Ekg Bike

  • Page 1 Modelnr. PFEVEX3916.1 GEBRUIKSAANWIJZING Serienr. Schrijf het serienummer hierboven voor verdere raadpleging. Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    Plak de sticker op de aangegeven plaats. Aandacht: De sticker worden niet op ware groote weergegeven. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees alle belangrijke voorzorgsmaatregelen en instructies in deze handleiding en alle waarschuwingen op uw de fiets voordat u deze gebruikt om het risico van ernstig letsel te verminderen. ICON is niet verantwoordelijk voor persoonlijk letsel of schade door het gebruik van dit produkt.
  • Page 4: Voordat U Begint

    De plaats waar u beide sti- lichaam een goede houding te geven. De PROFORM ckers kunt vinden wordt op de kaft van de handleiding 755 EKG biedt een reeks indrukwekkende elementen aangegeven.
  • Page 5: Montage

    MONTAGE Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. Naast de meegeleverde inbussleutel zult u ook een Kruiskop schroevendraaier Gebruik de tekeningen hieronder tijdens de montage van de fiets om de kleine onderdelen te herkennen. Het getal tussen haakjes onder iedere tekening is het nummer van het onderdeel van de LIJST MET ONDERDELEN aan het eind van deze handleiding.
  • Page 6 2. Maak, terwijl de tweede persoon de achterkant van het Onderstel (1) wat optilt, de Achterste Stabilisator (3) an het Onderstel vast met twee M10 x 85mm Schroeven met Ronde Koppen (23). .3. Terwijl een tweede persoon de Buis van de Armhendel (6) bij het Onderstel (1) vasthoudt, verbind de Bovenste Draadkoker (51) met de Onderste Draadkoker (50).
  • Page 7 5. Voor het Bedieningspaneel (9) heeft u vier “D” bat- terijen nodig; alkaline-batterijen zijn aan te raden. Druk op het lipje van het batterijdeksel en verwijder Batterijen het deksel. Steek dan vier batterijen in de batterijla- Deksel van de de. Zorg ervoor dat de batterijen volgens de Batterijdoos tekening aan de binnenkant van de batterijlade worden geplaatst.
  • Page 8 8. Draai de Bijstelknop van de Zadel (20) drie of vier keer tegen de klok in om de knop los te draaien. Trek dan de Bijstelknop van de Zitting naar buiten en steek de Buis van het Zadel (11) in het Onderstel (1). Schuif de Buis van het Zadel naar boven of naar beneden in de gewenste positie en laat de Bijstelknop van de Zitting los.
  • Page 9: Hoe De Fiets Te Gebruiken

    HOE DE FIETS TE GEBRUIKEN HOE DE FIETS GOED VLAK TE STELLEN HOE DE PEDAAL GESPEN BIJ TE STELLEN Als de fiets wat wiebelt tijdens het gebruik draai dan Om de pedaalges- één of beide pootjes onder de voorste stabilisator wat pen bij te stellen, bij totdat de fiets goed vlak staat.
  • Page 10 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM WAARSCHUWINGEN Het bedieningspaneel heeft ook acht intelligente pro- gramma’s die de weerstand van de pedalen automa- De sticker op het bedieningspaneel is in het Engels. tisch bijstellen en u uw loopritme doen verhogen of Het meegeleverde blad met stickers bevat dezelfde verlagen voor een doeltreffende trainingssessie.
  • Page 11 HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE GEBRUIKEN Opmerking: Als er een doorzichtig plastic laagje op het bedieningspaneel ligt, dan moet u dat ver- wijderen. 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan te zetten. Kort nadat u begint te lopen, zal de display oplich- ten.
  • Page 12 Opgelet: Het bedieningspaneel kan de snelheid en 6. Het bedieningspaneel zal automatisch uitgaan de afstand in mijlen of kilometers aangeven. De let- wanneer u klaar bent met uw oefening. ters [MPH] of [KM/H] zullen in het onderste gedeel- te van de grote display de gekozen eenheid aange- Als de pedalen enkele seconden niet bewegen, ven.
  • Page 13 Terwijl u oefent, HOE EEN PROGRAMMA VOOR DE HARTSLAG TE wordt u aangege- GEBRUIKEN ven uw loopritme 1. Begin te trappen om het bedieningspaneel aan zo dicht mogelijk te zetten. bij uw doelomwen- telingen voor het Enkele ogenblikken nadat u het bedieningspaneel huidige segment hebt aangezet, zal de display oplichten.
  • Page 14 5. Begin te trappen om het programma te schijnt, moet u uw ritme verhogen. Als er een neer- starten. waarts pijltje op de display verschijnt, moet u uw ritme verlagen. Als er geen pijltjes op de display ver- Elk hartslagprogramma is onderverdeeld in 20 of schijnen, moet u uw ritme aanhouden.
  • Page 15: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    OPTIONELE BORSTRIEM MET HARTSLAGSENSOR Door het gebruik van de optionele borstkas-sensor krijt u uw handen en een constante weergave van uw hartslag tijdens het oefenen. Om de optionele borst- kast-sensor te kopen, neem dan contact op met de winkel waar u dit apparaat heeft gekocht. ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN Controleer regelmatig alle onderdelen van de fiets en HOE DE SNELHEIDSENSOR BIJ TE STELLEN...
  • Page 16: Richtlijnen Voor Het Oefenen

    RICHTLIJNEN VOOR HET OEFENEN oefening gebruikt uw lichaam makkelijke bereikbare koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint WAARSCHUWING: uw lichaam vet als energie te verbruiken. Stel de snel- Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig heid en de helling van de loopband bij todat uw hart- ander oefenprogramma begint.
  • Page 17 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek U langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 18: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEX3916.1 R0707A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel Bijstelknop Voorste Stabilisator Borgring van de Crank Achterste Stabilisator M6 Nylon Klemmoer Linker Zijschild Katrol Rechter Zijschild Wielkap Buis van de Armhendel M4 x 5mm Schroef Armhendel M6 Tussenring Pedaalbeschermring Tussenring voor de Crank Bedieningspaneel Vliegwiel...
  • Page 19: Gedetailleerde Tekening

    PFEVEX3916.1 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R0707A 55 48...
  • Page 20: Het Bestellen Van Onderdelen

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN Om vervang onderdelen te bestellen, bekijk dan de kaft van deze handleiding. Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u contact met ons opneemt: • het modelnummer en serienummer van het apparaat (raadpleeg de kaft van deze handleiding) •...

This manual is also suitable for:

755 ekgPfevex3916.1

Table of Contents