Download Print this page

ProForm 380 P Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 380 P Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PETL38905.1
Serienummer
GEBRUIKSAANWIJZING
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
Bezoek onze website
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
www.iconeurope.com

Advertisement

loading

Summary of Contents for ProForm 380 P Treadmill

  • Page 1 Modelnummer PETL38905.1 Serienummer GEBRUIKSAANWIJZING Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laatste Pagina Opgelet: U vindt een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. PROFORM is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 13. Loop nooit op de loopband wanneer de electri- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- citeit uitgeschakeld is.
  • Page 4 21. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik 25. Steek nooit iets in welke opening dan ook. van de iFIT.com CD’s en video’s handmatig GEVAAR: de snelheid en hellingstand aanpassen door Trek de stekker altijd direct op de Snelheid en Helling toetsen te drukken. na gebruik van de loopband uit het stopcon- De snelheid en hellingstand instellingen van tact.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Gefeliciteerd met uw keuze voor de revolutionaire u nog vragen hebben, neem dan contact op met de PROFORM 380 P loopband. De 380 P loopband biedt winkel waar u dit produkt hebt gekocht. Om u beter van ®...
  • Page 6: Montage

    1/2” Screw (119)–1 3/4” Tek Screw (58)–8 MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Opgelet: De onderkant van de loopband is met een hoogwaardig smeer behandeld.
  • Page 7 2. Zoek naar de Rechter Handleuning (72). Deze heeft een grote gat in de linkerkant. Steek de Draad van de Staander (42) in het onderste gat van de Rechter Handleuning en haal deze uit het grote gat in de zijkant. Aandacht: Gebruik een knijptang om de Draad van de Staander uit het gat te trekken.
  • Page 8 4. Plaats de Basis van het Bedieningspaneel (47) naast de Linker Handleuning (71). Maak de uiteinden van de ge- aarde draden van de Basis van het Bedieningspaneel Grond- aan het aangegeven kleine gat in de Linker Handleuning draaden vast met de Zilveren Geaarde Schroef (75). Klein 5.
  • Page 9 7. Steek de Draad van de Staander (42) in de gleuf aan de onderkant van de Basis van het Bedieningspaneel (47). Dek de Draad van de Staander af met de Rechter Greepplaat (36). Zorg ervoor dat de Draad van de Staander niet bekneld raakt.
  • Page 10 NOTES...
  • Page 11: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 12 Aandacht: Het kan zijn dat er op het Sleutel Klip bedieningspaneel een plastic vel zit. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN Wanneer de loopband op uw computer is aangeslo- ten, kunt U ook onze website www.iFIT.com bekijken De waarschuwing op het bedieningspaneel is in het en daar basis programma’s direct van internet oproe- engels.
  • Page 13 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN Druk op de Stop-toets om de loopband te stoppen. De Helling/Tijd display zal beginnen op te flikke- De stekker in het stopcontact steken (zie pagina ren. Druk op de Start toets, of de Snelheids 11).
  • Page 14 De Snelheid [SPEED] ingestoken en het bedieningspaneel de demo in- display—Deze display stelling aangeeft kan de sleutel uit het bediening- geeft de snelheid van de spaneel worden genomen, de displays plus indi- loopband aan. catoren zullen automatisch in een zekere volgorde oplichten.
  • Page 15 stelling voor de helling en voor de snelheid. HOE VOORAF INGESTELD PROGRAMMA’S TE Opmerking: dezelfde snelheid en/of helling instel- GEBRUIKEN ling(en) kan/kunnen voor twee of meerdere opee- nander volgende segmenten worden geprogram- meerd. De sleutel volledig in het bedieningspaneel steken. De snelheidsinstelling Huidige Segment voor het eerste segment...
  • Page 16 U kunt wanneer de snelheids- of de hellingsinstelling Uw vordering op de vijf displays volgen. op enig moment tijdens het programma te hoog of te laag is deze handmatig bijstellen door op de Snelheids Zie stap 5 op pagina 13. of Hellingstoetsen te drukken.
  • Page 17 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE UW LOOPBAND AAN TE SLUITEN OM IFIT.COM PROGRAMMA'S TE GEBRUIKEN Aandacht: Zie instructie A als uw stereo van een AUDIO OUT contactpunt is voorzien. Zie instructie B als uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT contact- Om de iFIT.com MP3 oder CD’s te kunnen gebrui- punt is voorzien.
  • Page 18 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN Aandacht: Zie instructie A als uw systeem een A. Steek één eind van de 3,5mm bij 3,5mm lange ste- LINE OUT contactpunt heeft die niet gebruikt reo audio kabel (verkrijgbaar in electronica zaken) wordt.
  • Page 19 HOE OP UW VIDEO SPELER AAN TE SLUITEN HOE DE IFIT.COM MP3, CD EN VIDEO PRO- RAMMA’S TE GEBRUIKEN Aandacht: Zie instructie A als uw video speler een AUDIO OUT contactpunt heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT contact- De loopband moet aangesloten zijn op uw MP3 speler, punt al in gebruik is.
  • Page 20 U zult tijdens een programma een “piep” geluid • Zorg ervoor dat de letters “iFIT” op de horen wanneer de snelheid en/of de helling schema verschijnen en dat de Tijid/Helling gaat/gaan veranderen. OPGELET: Luister naar display niet opflikkert. Druk op de Start toets het “piep”...
  • Page 21 Wanneer de aftelprocedure voorbij is zal Uw pro- HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE gramma beginnen en de loopband gaan draaien. WEBSITE TE GEBRUIKEN Houdt u vast aan de handleuningen, stap op de band en begin te oefenen. U zult tijdens het pro- gramma een “piep”...
  • Page 22: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband in- klapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd be- schadigen. De stekker uit het stopcontact. WAARSCHU- WING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kunnen uitklappen, inklappen of verplaatsen.
  • Page 23 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het bovenste gedeelte van de loopband met uw rech- ter hand vast. Schuif het slot naar links. Steun het onderstel totdat het onderstel en voetbalken voorbij het slot zijn. Slot Vangst 2. Houdt de loopband met beide handen goed vast en laat de loopband op de vloer zakken.
  • Page 24: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 25 Zoek de Sensor (10) en de Magneet (18) aan de lin- kerkant van de Katrol (17). Draai de Katrol zodanig 3 mm dat de Magneet gelijk staat met de Sensor. Zorg er- voor dat de afstand tussen de Magneet en de Sensor ongeveer 3 mm is.
  • Page 26: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal WAARSCHUWING: van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 27 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 28 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL38905.1 R1006A Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Nr. Aantal Beschrijving Draad van de Staander Schroef van de 3/4” Schroef Bedieningspaneel Loopband Geleider Riem van de Motor Tussenstuk voor het Optische Schijf Spanningbout van de Slot Achterste Roller Motor Isolator Onderstel...
  • Page 29 PETL38905.1 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. R1006A...
  • Page 30: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER VAN HET PRODUKT (PETL38905.1) • de NAAM VAN HET PRODUKT (PROFORM 380 P loopband) • het SERIENUMMER VAN HET PRODUKT (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Petl38905.1