Download Print this page
Lenovo ThinkPad X31 Ghid De Configurare Manual
Lenovo ThinkPad X31 Ghid De Configurare Manual

Lenovo ThinkPad X31 Ghid De Configurare Manual

Romanian - setup guide for the thinkpad x31
Hide thumbs Also See for ThinkPad X31:

Advertisement

Număr parte: 92P1935
Vă mulţumim pentru cumpărarea calculatorului IBM ThinkPad X Series. Comparaţi articolele din această listă cu articolele din cutie.
Dacă un articol lipseşte sau este deteriorat, vă rugăm să luaţi legătura cu locul de unde aţi cumpărat calculatorul.
1
© Copyright IBM Corp. 2003

Advertisement

loading

Summary of Contents for Lenovo ThinkPad X31

  • Page 1 Număr parte: 92P1935 Vă mulţumim pentru cumpărarea calculatorului IBM ThinkPad X Series. Comparaţi articolele din această listă cu articolele din cutie. Dacă un articol lipseşte sau este deteriorat, vă rugăm să luaţi legătura cu locul de unde aţi cumpărat calculatorul. ©...
  • Page 2 h Calculator h Ansamblu baterie Note: 1. Este posibil ca unele modele să conţină articole suplimentare, care nu apar în listată. 2. Calculatorul dumneavoastră dispune de recuperare IBM disc-la-disc. Pe discul dumneavoastră se află tot h Cordon de h Cărţi: ceea ce este necesar pentru a alimentare v Ghid de configurare (acest...
  • Page 3 Configurarea calculatorului 1. Instalarea bateriei. a) Aliniaţi latura bateriei cu latura compartimentului bateriei din calculator 1 ; apoi împingeţi uşor bateria în compartiment 2 . b) Glisaţi zăvorul bateriei în poziţia închis. 2. Conectarea la o sursă de alimentare. Conectaţi adaptorul c.a. la fişa de alimentare a calculatorului (plasat pe latura din spate). Efectuaţi conexiunile în ordinea arătată.
  • Page 4 3. Pornirea sistemului. a) Deschiderea ecranului calculatorului. Apăsaţi zăvoarele 1 şi deschideţi ecranul 2 . Apoi poziţionaţi ecranul astfel încât să îl puteţi privi convenabil. b) Apăsaţi comutatorul de alimentare 1 .
  • Page 5 4. Utilizarea TrackPoint. TrackPoint este un dispozitiv special pentru mutarera indicatorului pe ecran. Folosind TrackPoint, puteţi efectua toate operaţiile mouse-ului. Butoanele din stânga şi din dreapta funcţionează la fel ca butoanele din stânga şi din dreapta mouse-ului. Pentru a muta indicatorul, folosiţi bagheta de indicare TrackPoint din centrul tastaturii. Apăsaţi uşor cu degetul arătător stâng sau drept în direcţia în care doriţi să...
  • Page 6 Utilizarea controlului de volum. Pentru a modifica nivelul sunetului emis de difuzoarele integrate puteţi utiliza următoarele trei butoane: Micşorare volum Creştere volum Amuţire Dacă dezactivaţi sunetul şi apoi opriţi calculatorul, acesta va rămâne mut la repornire. Pentru a activa sunetul, apăsaţi butonul Creştere volum sau Micşorare volum.
  • Page 7: Instalarea Memoriei

    Instalarea memoriei Puteţi creşte cantitatea de memorie a calculatorului. Notă: Folosiţi numai tipuri suportate de calculatorul dumneavoastră. Dacă aţi instalat incorect memoria opţională sau aţi instalat o memorie nesuportată, veţi auzi un bip de avertizare când veţi încerca să porniţi calculatorul. Atenţie: Înainte de a începe instalarea modulului, atingeţi un obiect de metal legat la pământ.
  • Page 8 Dacă în slotul de memorie există un SO-DIMM, înlăturaţi-l pentru a face loc noului modul. Pentru aceasta, apăsaţi simultan zăvoarele din cele două capete ale conectorului. Păstraţi vechiul modul, pentru a-l refolosi. Căutaţi crestătura de pe latura modulului SO-DIMM pe care îl instalaţi. Atenţie: Nu atingeţi marginea cu contacte a modulului SO-DIMM, pentru a nu risca să-l distrugeţi.
  • Page 9 Asiguraţi-vă că placa cu memorie nu se mişcă în slot, fiind fixată bine. Puneţi la loc capacul slotului de memorie, aliniind mai întâi latura din spate a capacului; apoi strîngeţi şurubul. Atenţie: După ce aţi adăugat sau modernizat un SO-DIMM, nu folosiţi calculatorul decât după...
  • Page 10 Mărci înregistrate Numele dumneavoastră: _________________________ Următorii termeni sunt mărci înregistrate ale IBM Corporation în Statele Unite, în alte ţări sau ambele: Numele companiei: _________________________ Număr model: ThinkPad _________________________ Număr de serie: TrackPoint _________________________ Microsoft şi Windows sunt mărci înregistrate ale Microsoft Corporation în Service companie sau reseller: Statele Unite şi/sau alte ţări.

This manual is also suitable for:

Thinkpad x series