Download Print this page

Lenovo IdeaPad S405 Sınırlı Garanti Bildirimi Manual

(turkish) lenovo limited warranty
Hide thumbs Also See for IdeaPad S405:

Advertisement

Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi
L505-0010-02 08/2011
Bu Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi aşağıdaki bölümlerden oluşur:
Bölüm 1 – Genel Koşullar
Bölüm 2 – Ülkeye Özgü Koşullar
Bölüm 3 – Garanti Hizmeti Bilgileri
Bölüm 2'nin koşulları, belirli bir ülke için belirlenen şekilde Bölüm 1'de yer alan
koşulların yerine geçer veya bu koşulları değiştirir.
Bölüm 1 – Genel Koşullar
Bu Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi, satmak amacıyla değil, yalnızca kendi
kullanımınız için satın aldığınız Lenovo donanım ürünleri için geçerlidir.
Bu Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi'nin diğer dillerde hazırlanan kopyalarına şu
adresten erişebilirsiniz: www.lenovo.com/warranty.
Garanti Kapsamına Girenler
Lenovo, satın aldığınız her Lenovo donanım ürününün, garanti süresi boyunca olağan
kullanım durumunda malzeme ve işçilik hatası içermeyeceğini garanti eder. Ürünün
garanti süresi, satış makbuzunuzda veya faturanızda belirtilen satın alma tarihinde ya da
Lenovo tarafından bildirilebilecek olan başka bir tarihte başlar. Ürününüz için geçerli
olan garanti süresi ve garanti hizmeti tipi aşağıdaki "Bölüm 3 – Garanti Hizmeti
Bilgileri" başlıklı bölümde belirtilmiştir. Bu garanti yalnızca ürünlerin satın alındığı
ülkede veya bölgede geçerlidir.
BU GARANTİ SİZE MÜNHASIR GARANTİDİR VE TİCARİLİK VEYA
BELİRLİ BİR AMACA UYGUNLUK İÇİN ZIMNİ GARANTİLER YA DA
KOŞULLAR DA DAHİL, ANCAK BUNLARLA SINIRLI OLMAMAK ÜZERE,
DİĞER TÜM AÇIK YA DA ZIMNİ GARANTİ YA DA KOŞULLARIN YERİNE
GEÇER. BAZI ÜLKELER YA DA HUKUK DÜZENLERİ, AÇIK YA DA ZIMNİ
GARANTİLERİN KAPSAM DIŞI TUTULMASINA İZİN VERMEDİĞİNDEN,
YUKARIDAKİ KAPSAM DIŞI TUTMA SİZİN İÇİN GEÇERLİ
OLMAYABİLİR. BU DURUMDA BU TÜR GARANTİLER YALNIZCA
YASALARIN GEREKTİRDİĞİ SINIRLAR ÖLÇÜSÜNDE VE SÜRE
BOYUNCA GEÇERLİDİR VE GARANTİ SÜRESİYLE SINIRLIDIR. BAZI
ÜLKELER YA DA HUKUK DÜZENLERİ ZIMNİ GARANTİLERİN NE
KADAR SÜREYLE GEÇERLİ OLACAĞI KONUSUNDA SINIRLAMA
YAPILMASINA İZİN VERMEDİĞİNDEN, YUKARIDAKİ SÜRE
SINIRLAMASI SİZİN İÇİN GEÇERLİ OLMAYABİLİR.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
1
P/N:147501668
Çin'de basılmıştır

Advertisement

loading

Summary of Contents for Lenovo IdeaPad S405

  • Page 1 Bu Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi’nin diğer dillerde hazırlanan kopyalarına şu adresten erişebilirsiniz: www.lenovo.com/warranty. Garanti Kapsamına Girenler Lenovo, satın aldığınız her Lenovo donanım ürününün, garanti süresi boyunca olağan kullanım durumunda malzeme ve işçilik hatası içermeyeceğini garanti eder. Ürünün garanti süresi, satış makbuzunuzda veya faturanızda belirtilen satın alma tarihinde ya da Lenovo tarafından bildirilebilecek olan başka bir tarihte başlar.
  • Page 2 Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi Garanti Hizmetinin Alınması Ürün, garanti süresi içinde garanti edildiği gibi çalışmazsa, Lenovo’ya ya da yetkili bir Lenovo Garanti Hizmet Çözüm Ortağı’na başvurarak garanti hizmeti alabilirsiniz. Yetkili Garanti Hizmet Çözüm Ortaklarının ve bunların telefon numaralarının bulunduğu bir listeye şu adresten erişebilirsiniz: www.lenovo.com/support/phone.
  • Page 3 Ürün ya da Parça Değişimi Garanti hizmeti kapsamında bir ürün ya da parça değiştirildiğinde, değiştirilen eski ürün ya da parça Lenovo’nun, yerine konan ürün ya da parça ise sizin malınız olur. Yalnızca, üzerinde değişiklik yapılmamış olan Lenovo ürün ve parçaları değişim hizmetine hak kazanır.
  • Page 4 Garanti Hizmet Çözüm Ortağı’nın sorumlu olduğu durumlarda sevk edilirken doğan kayıp ya da hasarlardan sorumludur. Lenovo veya Garanti Hizmet Çözüm Ortağı bir üründe yer alan gizli bilgiler, size özel bilgiler ya da kişisel bilgiler dahil herhangi bir verinin kaybından veya açıklanmasından sorumlu değildir.
  • Page 5 Diğer Haklarınız BU GARANTİ SİZE BELİRLİ YASAL HAKLAR VERİR. ÜLKENİZE VEYA HUKUK DÜZENİNİZİN GEÇERLi YASALARINA GÖRE BAŞKA HAKLARINIZ DA OLABİLİR. AYRICA, LENOVO İLE YAPTIĞINIZ YAZILI SÖZLEŞME KAPSAMINDA BAŞKA HAKLARINIZ DA OLABİLİR. BU GARANTİDEKİ HİÇBİR HÜKÜM, SÖZLEŞME İLE FERAGAT EDİLEMEYEN YA DA SINIRLANDIRILAMAYAN, TÜKETİM MALLARININ SATIŞINI DÜZENLEYEN YASALAR VEYA DÜZENLEMELER...
  • Page 6: Bölüm 2 - Ülkeye Özgü Koşullar

    Ürün ya da Parça Değişimi: Garanti hizmeti kapsamında bir ürün ya da parça değiştirildiğinde, değiştirilen eski ürün ya da parça Lenovo’nun, yerine konan ürün ya da parça ise sizin malınız olur. Yalnızca, üzerinde değişiklik yapılmamış olan Lenovo ürün ve parçaları değişim hizmetine hak kazanır.
  • Page 7 Garanti Hizmet Çözüm Ortağı’nın sorumlu olduğu durumlarda sevk edilirken doğan kayıp ya da hasarlardan sorumludur. Lenovo veya Garanti Hizmet Çözüm Ortağı bir üründe yer alan gizli bilgiler, size özel bilgiler ya da kişisel bilgiler dahil herhangi bir verinin kaybından veya açıklanmasından sorumlu değildir.
  • Page 8 Bilgilerinizi sağlamayı reddederseniz veya bilgilerinizi temsilcimize veya yüklenicimize aktarmak istemezseniz Lenovo bu garanti kapsamında hizmet sağlayamayabilir. Gizlilik Yasası 1993 (Privacy Act 1993) doğrultusunda Lenovo (Avustralya ve Yeni Zelanda) Pty Limited ABN 70 112 394 411 ile iletişim kurarak kişisel iletişim bilgilerine erişme ve bu bilgilerde yer alan hatalar için düzeltme isteme hakkınız vardır.
  • Page 9 Aşağıdaki ifade Bölüm 1’e eklenir: EEA içindeki müşteriler Lenovo’ya şu adresten ulaşabilirler: EMEA Service Organisation, Lenovo (International) B.V., Floor 2, Einsteinova 21, 851 01, Bratislava, Slovakya. EEA ülkelerinde satın alınan Lenovo donanım ürünlerine ilişkin bu garanti kapsamındaki hizmet, ürünün Lenovo tarafından duyurulduğu ve satışa sunulduğu tüm EEA ülkelerinde alınabilir.
  • Page 10 Lenovo Sınırlı Garanti Bildirimi Bölüm 3 – Garanti Hizmeti Bilgileri - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ürün ya da...
  • Page 11: Garanti Hizmetinin Tipi

    CRU Hizmetinde, Garanti Hizmet Çözüm Ortağı CRU’ları masrafı kendisine ait olmak üzere size takmanız için gönderir. CRU bilgileri ve değiştirme yönergeleri, ürününüzle birlikte size gönderilir ve bunlar istek üzerine her zaman Lenovo’dan edinilebilir. Sizin kolayca takabileceğiniz CRU’lara “Kendi kendine hizmet CRU’ları” denir. Kurulması için bazı...
  • Page 12 üzere, ürününüz belirli bir hizmet merkezinde onarılır ya da değiştirilir. Ürün onarıldıktan ya da değiştirildikten sonra, Garanti Hizmet Çözüm Ortağı aksini belirtmedikçe, riski ve masrafı Lenovo’ya ait olmak üzere, ürün posta ile size gönderilir. 6 Müşteri İki Yönlü Posta Hizmeti Müşteri İki Yönlü...
  • Page 13 Ürüne özel notlar Bu ekteki notlar MT numaralarıyla verilen ürünlere özeldir. Çoğu Lenovo ürünü için ortak olan notlar, Lenovo Güvenlik ve Genel Bilgi Kılavuzunun “Ek A. Özel Notlar” bölümünde yer almaktadır. Energy star bilgisi - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ®...
  • Page 14: Elektronik Yayılım Bildirimi

    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Aşağıdaki bilgiler Lenovo IdeaPad S405, makine tipi 20196, 9802 içindir.
  • Page 15 FCC yayılım sınırlamalarına uyulması için, gerektiği şekilde korunmuş ve topraklanmış kablolar ve bağlaçlar kullanılmalıdır. Doğru kablolar ve bağlaçlar Lenovo yetkili satıcılarından temin edilebilir. Lenovo, tavsiye edilen kablo ya da bağlaçların kullanılmamasından ya da yetkisiz kişilerce bu donatıda yapılan değişikliklerden veya düzenlemelerden kaynaklanan radyo ve televizyon paraziti için sorumluluk kabul etmez.
  • Page 16 Um dieses sicherzustellen, sind die Geräte wie in den Handbüchern beschrieben zu installieren und zu betreiben. Des Weiteren dürfen auch nur von der Lenovo empfohlene Kabel angeschlossen werden. Lenovo übernimmt keine Verantwortung für die Einhaltung der Schutzanforderungen, wenn das Produkt ohne Zustimmung der Lenovo verändert bzw. wenn Erweiterungskomponenten von Fremdherstellern ohne Empfehlung der Lenovo gesteckt/eingebaut werden.
  • Page 17 Radyo ve televizyon iletişiminde ve diğer elektrikli ve elektronik aygıtlarda girişim oluşması riskini azaltmak için, gerektiği şekilde korunmuş ve topraklanmış kablo ve bağlaçlar kullanılmalıdır. Bu tip kablolar ve bağlaçlar Lenovo yetkili satıcılarından temin edilebilir. Lenovo, tavsiye edilenler dışında kablo ve bağlaç kullanılması...
  • Page 18 Belirtimler Model adı: Lenovo IdeaPad S405 Makine tipi: 20196, 9802 Not: Aşağıdaki belirtimlerde teknik yanlışlıklar ya da yazım hataları olabilir. Lenovo, belirtimlerde önceden bildirimde bulunmaksızın, her an geliştirmeler ve/veya değişiklikler yapma hakkını saklı tutar. Biçim Faktörü Boyutlar Yakl. 336,6 mm × 241,2 mm × 8,5~21 mm Ağırlık...
  • Page 19 Belirtimler G/Ç Portları USB 2.0 × 2, USB 3.0 × 1 Ortak ses ucu × 1 Haberleşme RJ-45 × 1 Video/Ses HDMI × 1 Kart okuyucu 2’i 1 yerde yuva × 1 (MMC, SD) Lithium-ion Hücre/Kapasite 4 hücre, 32 Wsaat AC bağdaştırıcısı...
  • Page 20: Ticari Markalar

    Ticari Markalar Lenovo, IdeaPad ve Lenovo logosu Lenovo’nun Türkiye’deki ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markaları veya tescilli ticari markalarıdır. Diğer şirket, ürün veya hizmet adları başka şirketlerin ticari markaları veya hizmet markaları olabilir.