Advertisement

Quick Links

Inhoudsopgave
I
100
NHOUDSOPGAVE
Inleiding
Inleiding Philips DVD-Video --------------------------- 101
Uitpakken ------------------------------------------------- 101
Veiligheidsvoorschriften -------------------------------- 101
Reinigen van discs --------------------------------------- 101
Bedieningsoverzicht
Voorkant -------------------------------------------------- 102
Achterkant ------------------------------------------------ 103
Display ----------------------------------------------------- 104
Afstandsbediening --------------------------------------- 105
OSD-menu
Menubalk/Statusvenster -------------------------------- 106
Symbolen in het statusvenster ------------------------ 106
Standaardscherm ---------------------------------------- 106
Iconen op het temporary feedback-veld ------------ 106
Gebruiksklaar maken
Algemene opmerkingen -------------------------------- 107
Aansluiten op een TV ----------------------------------- 107
Aansluiten op andere apparatuur --------------- 107-108
Plaatsen van de batterijen in de afstandsbediening 108
NTSC/PAL-instelling ------------------------------------ 109
Algemene toelichting ----------------------------------- 109
Inschakelen ----------------------------------------------- 109
Basisinstellingen ------------------------------------ 109-110
Voorkeurinstellingen ------------------------------ 110-111
Toegangscontrole: kinderslot -------------------------- 112
Toegangscontrole: beveiligingsniveau ----------- 112-113
Bediening
Plaatsen van een disc------------------------------------ 114
Afspelen van een DVD-Videodisc -------------------- 114
Afspelen van een Video-CD --------------------------- 114
Basisfuncties ---------------------------------------- 114-116
Speciale DVD-functies ---------------------------------- 117
Speciale VCD-functies ---------------------------------- 117
Afspelen van een Audio-CD --------------------- 117-118
FTS-programma ------------------------------------------ 118
Verhelpen van storingen
Verhelpen van storingen-------------------------------- 119
Inhoudsopgave
Bijlage ------------------------------------------------------ 120
Specificaties
Specificaties ----------------------------------------------- 121

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Philips DVD761/N02

  • Page 1 Inhoudsopgave Inleiding Inleiding Philips DVD-Video --------------------------- 101 Uitpakken ------------------------------------------------- 101 Veiligheidsvoorschriften -------------------------------- 101 Reinigen van discs --------------------------------------- 101 Bedieningsoverzicht Voorkant -------------------------------------------------- 102 Achterkant ------------------------------------------------ 103 Display ----------------------------------------------------- 104 Afstandsbediening --------------------------------------- 105 OSD-menu Menubalk/Statusvenster -------------------------------- 106 Symbolen in het statusvenster ------------------------ 106...
  • Page 2: Reinigen Van Discs

    Als een onderdeel ontbreekt of beschadigd is, dient u dit Bovendien kunt u met het elektronische kinderslot van meteen aan uw leverancier te melden. Philips bepalen naar welke discs uw kinderen wel of niet Bewaar het verpakkingsmateriaal, het kan van pas komen als mogen kijken.
  • Page 3: Voorkant

    Bedieningsoverzicht Voorkant STANDBY-ON – om de speler in de wachtstand te zetten of in te schakelen Standby-indicator – brandt rood als de speler in de wachtstand staat Display – toont de actuele status van de speler – NEXT naar volgende titel/hoofdstuk/track 2 PLAY –...
  • Page 4: Achterkant

    Achterkant Aansluitpunt voor netsnoer (MAINS/AC) – voor aansluiting op de netspanning Digitale audio-uitgang (optisch) – voor (optische) aansluiting van digitale apparatuur Digitale audio-uitgang (coaxiaal) – voor (coaxiale) aansluiting van digitale apparatuur Audio / L/R (Links/Rechts) – voor aansluiting van een versterker, receiver of stereo- installatie Video-uitgang (CVBS) –...
  • Page 5: Display

    Display Front-luidsprekers (links en rechts) ingeschakeld Center-luidspreker ingeschakeld Testtoon ingeschakeld Actief audioformaat Surround-luidsprekers (links en rechts) ingeschakeld Subwoofer ingeschakeld DVD geplaatst Video-CD of Audio-CD geplaatst Toont de actieve functie van de speler: Play, Pause, Search, etc. Nummer van DVD TITLE TITLE Nummer van DVD CHAPTER CHAPTER...
  • Page 6: Afstandsbediening

    Afstandsbediening (Universeel) WACHTSTAND-AAN TV MUTE (ON-OFF) – DVD-functie: selecteren van Stereo-, Dolby Surround-, 3D- geluidsweergave REPEAT – TV-functie: – herhalen van hoofdstuk, track, geluidsonderdrukking AAN/UIT titel, disc REPEAT A-B DVD/TV-schakelaar – herhalen van fragment – keuzeschakelaar voor DVD-/ TV-functie** SHUFFLE –...
  • Page 7: Symbolen In Het Temporary Feedback-Veld

    OSD-menu Standaardscherm Menubalk/Statusvenster Het standaardscherm wordt weergegeven als de speler zich Voorkeurinstellingen in de stopstand bevindt. Het kan een ‘Statusvenster’ en een Titel/Track ‘Temporary Feedback-veld’ bevatten. Dit geeft informatie Hoofdstuk/Index over ongeoorloofde handelingen, afspeelfuncties, Gesproken taal beschikbare camerahoeken etc. Taal ondertiteling Camerahoek Zoom Kleurinstellingen (Smart Picture)
  • Page 8: Gebruiksklaar Maken

    Gebruiksklaar Maken Algemene opmerkingen Aansluiten op andere apparatuur ¶ Afhankelijk van uw TV en andere apparatuur die u wilt aansluiten, kunt u de DVD-Videospeler op verschillende Aansluiten op een versterker met manieren aansluiten. Deze worden getoond in de tweekanaals-stereoweergave (analoog) onderstaande tekeningen.
  • Page 9: Plaatsen Van Batterijen In De Afstandsbediening

    Surround™ Deze DVD-speler is uitgerust met een cinemalink-functie Dolby Surround-geluid van Philips waarmee uw audio/video (AV)-apparatuur thuis Sluit de speler aan op de TV en sluit de audio-uitgangen beter kan worden geregeld. Met Cinemalink interconnection plug & play onderkent het...
  • Page 10: Algemene Toelichting

    ¶ < of > geeft aan dat er nog meer functies beschikbaar zijn NTSC/PAL-instelling aan de linker-/rechterzijde van de menubalk. Druk op toets t of u om deze functies te selecteren. U kunt de NTSC/PAL-instelling van de DVD-speler aanpassen aan het videosignaal van uw TV. Deze instelling is alleen van invloed op de informatie op het TV-scherm met de stop- en instelfuncties.
  • Page 11: Voorkeurinstellingen

    De volgende functies kunnen in het menu Voorkeurinstellingen Basisinstellingen worden geselecteerd: In dit menu kunt u voor een aantal functies Menutaal voorkeurinstellingen selecteren. De OSD-menu’s worden in de door u gekozen taal weergegeven. U kunt uit verschillende talen kiezen. Algemene bediening: Gesproken taal ¶...
  • Page 12 Functies – Persoonlijke kleur Hiermee kunt u de gekozen Kleurinstellingen (alleen bij – Toegangscontrole SCART-aansluiting), verzadiging, helderheid en contrast Toegangscontrole bevat de volgende onderdelen: nauwkeurig afregelen. Kinderslot - Als deze functie op ON staat, moet een 4- cijferige code worden ingetoetst om discs af te kunnen Geluid spelen.
  • Page 13: Toegangscontrole; Kinderslot (Dvd En Vcd)

    – Het is mogelijk dat dubbelzijdige DVD-discs voor elke zijde Toegangscontrole; Kinderslot een andere identificatie hebben. Om zo’n disc ‘kindveilig’ te (DVD en VCD) maken, dient elke zijde apart te worden geautoriseerd. – Het is mogelijk dat VCD-discs met meerdere ‘volumes’ voor elk volume een andere identificatie hebben.
  • Page 14 Land Philips kan in verband daarmee een goede werking van het BEVEILIGINGSNIVEAU-systeem niet garanderen en Kies in de stopstand TOEGANGSCONTROLE uit het wijst derhalve elke aansprakelijkheid af ten aanzien van het functiemenu met de toetsen w/v.
  • Page 15: Plaatsen Van Een Disc

    Bediening Plaatsen van een disc Afspelen van een Video-CD Druk op OPEN/CLOSE aan de voorzijde van de speler. De Afspelen van een disc lade gaat open. ¶ Nadat de disc geplaatst en de lade gesloten Plaats de disc in de lade met het label naar boven (ook bij is, begint het afspelen automatisch.
  • Page 16 Overschakelen naar het volgende of vorige Snelzoeken HOOFDSTUK/INDEX ¶ Kies g (SNELZOEKEN) in de menubalk. Bevat een disctitel meerdere hoofdstukken ¶ Ga naar het snelzoekmenu met de toets w. of een track meerdere indexen (wat u ¶ Kies de gewenste snelheid met de toetsen t u: -32, -8 of - kunt zien in de menubalk en op het display 4 (achterwaarts), of +4, +8, +32 (voorwaarts).
  • Page 17 Video-CD’s FTS-Video Als een disc meerdere tracks bevat, kunt u die met deze ¶ Met de FTS-Videofunctie kunt u zowel uw favoriete functie in willekeurige volgorde afspelen. ¶ Druk tijdens het afspelen op SHUFFLE. DVD-titels en -hoofdstukken als uw favoriete VCD-tracks en -indexen van een bepaalde disc in het geheugen van de SHUFFLE verschijnt circa 2 seconden op het scherm.
  • Page 18: Speciale Dvd-Functies

    Speciale DVD-functies Speciale VCD-functies Controleren van de inhoud van DVD- Playback Control (PBC) Videodiscs: Menu’s ¶ Laad een Video-CD met PBC en druk op 2. ¶ Doorloop het menu met de toetsen die op het scherm De disc kan keuzemenu’s bevatten voor titels en worden afgebeeld tot de gewenste passage wordt hoofdstukken.
  • Page 19: Fts-Programma

    FTS-programma Overschakelen naar de volgende of vorige track ¶ Met het FTS-programma kunt u uw favoriete tracks van ¶ Druk tijdens het afspelen kort op P om een bepaalde disc in het geheugen van de speler vastleggen. ¶ Elk FTS-programma kan 20 tracks bevatten. naar de volgende track te gaan.
  • Page 20: Verhelpen Van Storingen

    Verhelpen van storingen Als de DVD-speler defect lijkt te zijn, kunt u het beste eerst de onderstaande lijst raadplegen. Het zou kunnen zijn dat u iets over het hoofd hebt gezien. Probeer nooit het apparaat zelf te repareren, omdat de garantie dan vervalt.
  • Page 21: Bijlage

    Bijlage Luidsprekerinstellingen Vertragingstijden De DVD-speler is ingesteld voor correcte weergave van 6 kanaalinstellingen gesynchroniseerde digitale surround sound in een luisteromgeving waar de surround-luidsprekers zich circa Frontluidspreker 150 cm dichter bij de luisterpositie bevinden dan de front- L (Large): Als de front-luidsprekers signalen met een luidsprekers, en de center-luidspreker zich op één lijn met lage frequentie onder 120 Hz kunnen de front-luidsprekers bevindt.
  • Page 22: Specificaties

    Specificaties WEERGAVESYSTEEM AANSLUITINGEN DVD-Video SCART SCART 2x Video-CD S-Video-uitgang Mini DIN, 4 pennen CD (CD-R en CD-RW) Video-uitgang Cinch (geel) Audio L+R Cinch (wit/rood) Audio Front Links/Rechts Cinch (wit/rood) OPTISCH UITLEESSYSTEEM Audio Surround Links/Rechts Cinch (wit/rood) Lasertype Halfgeleider AlGaAs Audio Center Cinch (blauw) Numerieke lensopening 0,60 (DVD)

This manual is also suitable for:

Dvd761fj/p01Dvd761fj/p00Dvd761rs/p00

Table of Contents