ViewSonic Optiquest Q19wb Käyttöopas

Viewsonic lcd display user guide
Hide thumbs Also See for Optiquest Q19wb:

Advertisement

Quick Links

Q19wb

LCD Display

Model No. : VS11443

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ViewSonic Optiquest Q19wb

  • Page 1: Lcd Display

    Q19wb LCD Display Model No. : VS11443...
  • Page 2: Table Of Contents

    Sisältö TCO Information ... i Hyväksyntä yhdysvalloissa... 1 Tärkeitä turvaohjeita ... 2 Selvitys RoHS-yhteensopivuudesta ... 3 Copyright-tiedot ... 4 Tuotteen rekisteröinti ... 4 Aloitusopas Pakkauksen sisältö... 5 Turvaohjeita... 5 Pika-asennus... 6 Seinäkiinnitys (valinnainen) ... 7 LCD Display-näytön käyttäminen Näyttötilan asettaminen ... 8 Kuvaruutunäyttö...
  • Page 3: Tco Information

    TCO Information Congratulations! The display you have just purchased carries the TCO’03 Displays label. This means that your display is designed, manufactured and tested according to some of the strictest quality and environmental requirements in the world. This makes for a high performance product, designed with the user in focus that also minimizes the impact on our natural environment.
  • Page 4: Hyväksyntä Yhdysvalloissa

    Hyväksyntä FCC-lausunto Tämä laite täyttää FCC-määräysten osan 15 vaatimukset. Käyttö on alistettu seuraavalle kahdelle ehdolle: (1) tämä laite ei voi aiheuttaa haitallisia häiriöitä, ja (2) tämän laitteen täytyy hyväksyä minkä tahansa vastaanotetun häiriön, mukaanlukien häiriön, joka voi aiheuttaa ei- halutun toiminnon. Tämä...
  • Page 5: Tärkeitä Turvaohjeita

    Tärkeitä turvaohjeita 1. Lue nämä ohjeet. 2. Säilytä nämä ohjeet. 3. Ota huomioon kaikki varoitukset. 4. Noudata kaikkia ohjeita. 5. Älä käytä laitetta veden lähellä. Varoitus: Tulipalon tai sähköiskun vaaran vähentämiseksi älä altista tätä laitetta sateelle tai kosteudelle. 6. Puhdistetaan vain kuivalla kankaalla. 7.
  • Page 6: Selvitys Rohs-Yhteensopivuudesta

    Selvitys RoHS-yhteensopivuudesta Tämä tuote on suunniteltu sekä valmistettu Euroopan parlamentin ja neuvoston 2002/95/EY- direktiivin mukaan koskien tiettyjen myrkyllisten aineiden käytön rajoittamista sähkö- ja elktroniikkalaitteistossa (RoHS-direktiivi) ja se täyttää Euroopan Teknisen komission (TAC) asettamat enimmäipitoisuudet alla olevan kaavion mukaan: Aine Lyijy (Pb) Elohope (Hg) Kadmium (Cd) Kuudenarvoinen kromi (Cr...
  • Page 7: Copyright-Tiedot

    Microsoft, Windows, Windows NT ja Windows logo ovat Microsoft Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. ViewSonic, kolmen linnun logo, OnView, ViewMatch ja ViewMeter ovat ViewSonic Corporationin rekisteröityjä tavaramerkkejä. VESA on Video Electronics Standards Associationin rekisteröity tavaramerkki. DPMS ja DDC ovat VESA:n tavaramerkkejä.
  • Page 8: Aloitusopas

    HUOMAA: CD-kansi sisältää pikaoppaan ja CD-levy sisältää käyttöoppaan PDF- tiedostomuodossa ja INF/ICM-optimointitiedostot. INF-tiedosto varmistaa yhteensopivuuden Windows-käyttöjärjestelmien kanssa ja ICM-tiedosto (Image Color Matching) varmistaa tarkat näyttövärit. ViewSonic suosittelee, että asennat molemmat tiedostot. Turvaohjeita • Istu vähintään 45 cm päässä LCD displaynäytöstä.
  • Page 9: Pika-Asennus

    Panel-näyttö päälle ennen tietokonetta) on tärkeä. HUOMAA: Windows -käyttäjät voivat saada viestin, joka pyytää asentamaan INF-tiedoston. Tämä löytyy CD-levyltä. Aseta ViewSonic Wizard CD-levy tietokoneen CD-asemaan. Noudata näytön ohjeita. Jos tietokoneessasi ei ole CD-asemaa, katso “Asiakastuki”. • Odota CD-levyn automaattista kynnistyst.
  • Page 10: Seinäkiinnitys (Valinnainen)

    Seinäkiinnitys (valinnainen) Käytettäväksi vain UL-listalla olevan seinätelineen kanssa. Voit hankkia seinäkiinnitysarjan ViewSonic seinäkiinnityssarjan mukana tulevia ohjeita. LCD display-näyttö muunnetaan työpöytämallista seinäkiinnitteiseksi seuraavasti: Vaihe 1. Kytke virta pois päältä. Vaihe 2. Kiinnitä VESA-yhteensopivan seinäkiinnityssarjan kiinnitysteline (100 mm x 100 mm etäisyys), oikean pituisten ruuvien käyttäminen.
  • Page 11: Lcd Display-Näytön Käyttäminen

    LCD Display-näytön käyttäminen Näyttötilan asettaminen Näyttötilan asettaminen on tärkeää, jotta kuvan laatu voidaan maksimoida ja silmien väsyminen on mahdollisimman vähäistä. Näyttötila muodostuu resoluutiosta (esimerkiksi 1440 x 900) ja virkistystaajuudesta (tai vaakataajuudesta, esimerkiksi 60 Hz). Näyttötilan asettamisen jälkeen käytä OSD-säätimiä näyttökuvan säätöön. Saavutat parhaan kuvanlaadun, jos asetat LCD display-näytön näyttötilaksi: VESA 1440 x 900 @ 60Hz.
  • Page 12: Kuvan Säätäminen

    Kuvan säätäminen Käytä näytön etupaneelin painikkeita, kun säädät kuvaruudussa näkyviä OSD-säätimiä. OSD- säätimet listataan seuraavan sivun ylälaidassa ja määritellään osiossa “Päävalikon säätimet” sivulla 11. Näyttää korostettuna olevan säätimen ohjausnäytön. Vaihtaa joillakin näytöillä myös kahden säätimen välillä. Toimii myös pikavalintana Auto Image Adjust (kuvan automaattisäädössä).
  • Page 13 Säädä näytön kuvaa seuraavasti: 1. Tuo päävalikko esiin painamalla [1]-painiketta. HUOMAA: Kaikki OSD-valikot ja ohjausnäytöt poistuvat automaattisesti noin 15 sekunnin kuluttua. Tätä voidaan säätää kuvaruutunäytön aikakatkaisuasetuksen (OSD timeout) avulla asetusvalikosta. 2. Valitse säädin, jota haluat säätää painamalla tai -painikkeita liikkuen päävalikossa ylös tai alas.
  • Page 14: Päävalikon Säätimet

    Päävalikon säätimet Seuraavia valikkovaihtoehtoja voidaan säätää ylä- ja alapainikkeilla. Säädin Kuvaus Auto Image Adjust (Automaattinen säätö) automaattisesti mitoittaa, keskittää, säätää kontrastin ja hienosäätää videosignaalin poistaen aaltoisuuden ja vääristymät. Terävöitä kuva painamalla [2]-painiketta. HUOMAA: Auto Image Adjust toimii tavallisimpien videokorttien kanssa. Jos toiminto ei toimi LCD-näytössäsi, alenna virkistystaajuus 60 Hz:iin ja aseta resoluutio oletusarvoon.
  • Page 15 Tärkeää! Jos valitset RECALL (palauta) päävalikosta, kun tuote on esiasetetussa näyttötilassa, värit palaavat tehdasoletuksiin (6500K). Information (tiedot) näyttää tietokoneen grafiikkakortista tulevan näyttötilan (videosignaalin syötön), LCD-mallinumeron, sarjanumeron ja ViewSonic websivuston URL-osoitteen.Katso grafiikkakortin käyttöoppaasta ohjeita resoluution ja virkistystaajuuden vaihtamisesta (vaakataajuus). HUOMAA: VESA 1440 x 900 @ 60 Hz (suositeltu) tarkoittaa sitä, että...
  • Page 16 Säädin Kuvaus Setup Menu (asetusvalikko) sisältää alla olevan valikon. Language Select (Kielen valinta) valinnan avulla voit valita valikoissa ja ohjausnäytöissä käytetyn kielen. Resolution Notice (Resoluution ilmoitus) neuvoo optimaalisimman resoluution. OSD Position (OSD:n paikkai) säädön avulla voit liikuttaa valikkoja ja ohjausnäyttöjä. OSD Timeout (OSD:n viive) asettaa näyttökuvan aikakatkaisuajan.
  • Page 17: Muut Tiedot

    Esiasetettu näyttötila (Esisäädetty tilaan: VESA Varoitus: Älä aseta tietokoneen grafiikkakortin virkistystaajuutta näitä arvoja suuremmaksi, muutoin LCD display-näyttö saattaa vahingoittua pysyvästi. Macintosh-tietokoneet, jotka ovat G3:tä aiempia, tarvitsevat ViewSonic tilata ViewSonic. Optiquest Q19wb 19” tuuman näyttö (täysi 19 tuuman diagonaalinen kuvakoko),...
  • Page 18: Vianmääritys

    • Jos jokin väreistä (punainen, vihreä tai sininen) puuttuu, varmista, että videokaapeli on tiukasti kytketty. Kaapeliliittimen löysät tai rikkinäiset piikit voivat haitata liitäntää. • Kytke näyttö toiseen tietokoneeseen. • Jos tietokoneessa on vanha grafiikkakortti, ota yhteys ViewSonic sovittimen. Ohjauspainikkeet eivät toimi •...
  • Page 19: Asiakastuki

    Asiakastuki Katso alla olevasta taulukosta teknisen tuen tai tuotetuen yhteystiedot tai ota yhteyttä jälleenmyyjääsi. HUOMAA: Tarvitset tuotteen sarjanumeron. Maa/Alue Web-sivusto Suomi www.viewsoniceurope.com/fi/ Optiquest Q19wb Puhelin www.viewsoniceurope.com/uk/Support/Calldesk.htm...
  • Page 20: Lcd Display-Näytön Puhdistus

    Vastuuvapauslauseke ® • ViewSonic ei suosittele ammoniakki- ja alkoholipohjaisten puhdistusaineiden käyttöä LCD display-kuvaruudun tai kotelon puhdistuksessa. Joidenkin puhdistusaineiden tiedetään vahingoittavan näyttöä ja/tai koteloa. • ViewSonic ei ole vastuussa vahingoista, jotka johtuvat ammoniakkia tai alkoholia sisältävien puhdistusaineiden käytöstä. Optiquest Q19wb...
  • Page 21: Rajoitettu Takuu

    VIEWSONIC® LCD DISPLAY-NÄYTON Mitä takuu kattaa: ViewSonic takaa, että sen tuotteissa ei ilmene materiaalivikoja tai työn laadusta johtuvia vikoja takuuaikana. Jos tuotteessa osoittautuu olevan materiaalivika tai työn laadusta johtuva vika takuuaikana, ViewSonic korjaa tuotteen tai korvaa sen samanveroisella tuotteella oman harkintansa mukaan.
  • Page 22 2. Mitk n muut vahingot, joko satunnaiset, seurannaiset tai muunlaiset. 3. Mik n asiakasta tai kolmatta osapuolta vastaan esitetty korvausvaatimus. 4. Muiden kuin ViewSonic valtuuttamien henkilöiden tekemät korjaukset tai korjausyritykset. Valtion lain voimassaolo: Tämä takuu antaa sinulle tietyt lailliset oikeudet. Sinulla voi olla myös muita oikeuksia, jotka vaihtelevat hallintoalueittain.

This manual is also suitable for:

Optiquest vs11443

Table of Contents