Philips HD7860/60 User Manual

Philips HD7860/60 User Manual

Senseo coffee pod system hd7860/60 senseo quadrante black
Hide thumbs Also See for HD7860/60:
Table of Contents

Advertisement

Available languages

Available languages

HD7862, HD7860
H
I
J
L
K
M
N
Q
O
A
B
C
U
R
P
2
6
10
14
18
22
26
1
30
D
E
F
G
S
T
3
4
7
8
11
12
15
16
19
20
23
24
27
28
31
5
9
13
17
21
25
29
1000 ml

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Philips HD7860/60

  • Page 1 HD7862, HD7860 1000 ml...
  • Page 2 Do not use the machine if the plug, the mains cord or the machine itself is damaged. If the mains cord is damaged, you must have it replaced by Philips, a service centre authorised by Philips or similarly qualified persons in order to avoid a hazard.
  • Page 3 Press the on/off button 3. (Fig. 10) The light in the on/off button flashes slowly while the water heats up. Heating up takes approx. 75 seconds. The coffee machine is ready for use when the light in the on/off button lights up continuously.
  • Page 4: Descaling Procedure

    (Fig. 31). Guarantee & service If you need service or information or if you have a problem, please visit the Philips website at www.support.philips.com or contact the Philips Consumer Care Centre in your country (you find its phone number in the worldwide guarantee leaflet). If there is no Consumer Care Centre in your country, go to your local Philips dealer.
  • Page 5 If this is the case, remove the used pod. Check if you have not put two coffee pods in the 1-cup pod holder q. The machine has Contact the Philips Consumer Care Centre in your country. been stored in a room that was not frost-free.
  • Page 6: A Készülék Előkészítése A Használathoz

    MAGyAR Bevezetés Köszönjük, hogy Philips terméket vásárolt! A Philips által biztosított teljes körű támogatáshoz regisztrálja termékét a www.philips.com/welcome oldalon. Tegye a kávézás pillanatait valóban feledhetetlenné a SENSEO egyedülálló rendszer az egyszerűen használható Philips SENSEO kifejezetten erre a célra kifejlesztett Douwe Egberts SENSEO nyújt teljes értékű, ízletes kávét, gazdag habréteggel.
  • Page 7: Használjon Megfelelő Vízkőmentesítő Szert

    Javasoljuk, hogy használja a speciális SENSEO HD7006). Olvassa el a vízkőmentesítő szeren található utasításokat. Megjegyzés: A speciális SENSEO üzletekben kapható vagy az interneten keresztül rendelhető meg: www.support.philips.com ® kávéfőzőgép gyakori vízkőmentesítéséről! A legideálisabb, ® kávéfőző ®...
  • Page 8: Fagymentes Tárolás

    ® A Philips SENSEO kávéfőző megvásárlása nem érinti a Sara Lee/Douwe Egberts vagy Philips jogát bármely védjegyre, és nem ruházza fel a védjegyek licencjog- használatával a vásárlót. Hibaelhárítás Ez a fejezet összefoglalja a készülékkel kapcsolatban leggyakrabban felmerülő problémákat. Ha a hibát az alábbi útmutató segítségével nem tudja elhárítani, tekintse át a „Jótállás és szerviz”...
  • Page 9 Ha igen, távolítsa el a kávépárnát. lezárni a fedelet. Ellenőrizze, hogy nem tett-e két kávépárnát az egycsészés kávépárna-tartóba q. A készüléket Forduljon az országa Philips vevőszolgálatához. nem fagymentes helyiségben tárolta. ® A SENSEO kávé Ellenőrizze a következőket: nem elég erős.

Table of Contents