Pro-Form 450 Hr Elliptical Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 450 Hr Elliptical:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PFEVEL2486.0
Serienummer
Sticker met
serienum-
mer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld
op uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderde-
len ontbreken of beschadigd
zijn neem dan contact op met
de winkel waar u dit product
hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze
handleiding door voordat u dit
apparaat gaat gebruiken.
Bewaar deze handleiding voor
verdere raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Pro-Form 450 Hr Elliptical

  • Page 1 Modelnummer PFEVEL2486.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met serienum- VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderde- len ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2 INHOUD BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN ..........2 VOORDAT U BEGINT .
  • Page 3: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u de revolutionaire PROFORM ® 450 HR ellip- gekocht. Om u beter van dienst te kunnen zijn, zorg tische trainer hebt gekozen. De 450 HR is een ervoor dat u het model- en serienummer bij de hand ongelofelijk soepel apparaat met een natuurlijke ellip- hebt voordat u belt.
  • Page 4: Montage

    MONTAGE De montage van deze fiets moet door twee mensen gebeuren. Plaats de fiets op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de fiets volledig gemonteerd heeft. Zult u ook een kruiskop schroevendraaier , een engelse sleutel en een rubberen hamer...
  • Page 5 1. Zoek naar de Voorste Stabilisator (2) voorzien van Transportwieltjes (29). Maak de Voorste Stabilisator vast aan het Onderstel (1) met twee M8 x 3 1/2” Draagbouten (51), twee M8 Gebogen Tussenringen (54), en twee M8 Moeren (24). 2. Til, met de hulp van een tweede persoon, het Onderstel (1) met zijn met zijn punt naar beneden.
  • Page 6 4. Voor het Bedieningspaneel (22) hebt U vier “AA” batterijen nodig; we raden alkaline batterijen aan. Deksel van de Verwijder de batterijdoos van het Bedieningspaneel. Batterijlade Steek vier batterijen in. Zorg ervoor dat de batteri- jen worden geplaatst zoals aangegeven in het Batterijen diagram aan de binnenkant van de Bedieningspaneel.
  • Page 7 7. Schuif een Pedaalbuiskapje (78) op het Rechter Verlengstuk van de Armhendel (71). Smeer de hier rechts getoonde onderdelen dun in met wat vet. Maak dan de Rechter Pedaalbuis (64) vast aan het Rechter Verlengstuk van de Armhendel (71) met een M6 x 2 1/2” Bout met Ronde Kop (40), een M6 Tussenring (55), en een M6 Nylon Klemmoer (56).
  • Page 8 10. Maak een Rechter Achter Schakelkapje (72) en een Rechter Voor Schakelkapje (73) vast rond/om de Rechter Armhendel (6) en om het Rechter Verlengstuk van de Armhendel (71) met zes M4 x 1/2” Schroeven (49). Herhaal deze stap voor de linker Armhendel (6) en voor het Linker Verlengstuk van de Armhendel (5).
  • Page 9: Hoe De Elliptische Trainer Te Gebruiken

    HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE GEBRUIKEN HOE DE ELLIPTISCHE TRAINER TE VERPLAAT- HOE OP DE ELLIPTISCHE TRAINER TE OEFENEN Houdt u vast Gezien de afmeting en het gewicht van het elliptis- aan de hand- che oefenapparaat zullen twee personen nodig vaten en stap zijn om het apparaat te verplaatsen.
  • Page 10 BEDIENINGSPANEELDIAGRAM FUNCTIES VAN HET BEDIENINGSPANEEL weerstand van de elliptische crosstrainer en geeft aan wanneer u uw snelheid moet verhogen of moet vermin- Het bedieningspaneel bevat bepaalde keuzen om uw deren om zodoende uw hartslag tijdens de oefening oefeningen thuis meer effectiever te maken. U kunt de binnen uw trainingszone te houden.
  • Page 11 Het derde gedeelte HOE DE HANDMATIGE INSTELLING TE van de display geeft GEBRUIKEN bij benadering het aantal verbruikte calo- rieën [CALS.] aan en Het bedieningspaneel aanzetten. het weerstandsniveau van de pedalen. De display zal iedere paar sec- Druk, om het bedieningpaneel in werking te onden van instelling veranderen.
  • Page 12 Tijdens uw oefening HOE EEN SMART PROGRAMMA TE GEBRUIKEN zal de display u er toe aanzetten uw tempo bij de tempo-instelling Het bedieningspaneel aanzetten. van het huidige seg- ment te houden. U Druk, om het bedieningpaneel in werking te moet uw tempo versnellen wanneer het woord stellen, op gelijke welke toets of begin gewoon te faster (sneller) op de display verschijnt.
  • Page 13: Onderhoud En Oplossen Van Problemen

    ONDERHOUD EN OPLOSSEN VAN PROBLEMEN PROBLEMEN OPLOSSEN VAN HET BEDIEN- Bekijk de onderdelen van de elliptische crosstrainer regelmatig en draai ze goed vast. Vervang versleten INGSPANEEL onderdelen meteen. Als de console niet goed functioneert, de batterijen U kunt de elliptische trainer schoonmaken met een moeten vervangen worden.
  • Page 14: Richtlijnen Voor De Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR DE CONDITIE Tijdens de eerste minuten van uw oefening gebruikt WAARSCHUWING: uw lichaam makkelijk bereikbare koolhydraten . Pas na de eerste paar minuten begint uw lichaam vet als Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig energie te verbruiken. Stel, als uw doel is vet verbran- ander oefenprogramma begint.
  • Page 15 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 16 AANDACHTEN...
  • Page 17 AANDACHTEN...
  • Page 18 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PFEVEL2486.0 R0906A Aantal Beschrijving Aantal Beschrijving Onderstel M8 x 2 3/8" Zeshoekige Bout Voorste Stabilisator M8 x 2 3/8” Zeshoekige Bout Staander M8 x 5/8" Schroef met Ronde Kop Linker Pedaalbuis M6 x 1 3/8" Bout met Ronde Kop Linker Verlengstuk van de M5 x 5/8"...
  • Page 19: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING— Modelnr. PFEVEL2486.0 R0906A 62 33 55 23 24 54 17 32...
  • Page 20: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (PFEVEL2486.0) • de NAAM van het product (PROFORM 450 HR elliptische trainer) • het SERIENUMMER van het produkt (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Pfevel2486.0

Table of Contents