ProForm 12.5 qm Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for 12.5 qm:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer PETL62021
Serienummer
Sticker met
serienum-
mer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid.
Mocht u nog vragen hebben,
mochten sommige onderdelen
ontbreken of beschadigd zijn
neem dan contact op met de
winkel waar u dit product hebt
gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar deze
handleiding voor verdere raad-
pleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for ProForm 12.5 qm

  • Page 1 Modelnummer PETL62021 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met serienum- VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan contact op met de winkel waar u dit product hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina Opgelet: U vindt een GEDETAILLEERDE TEKENING en een LIJST MET ONDERDELEN in het midden van deze handleiding. PROFORM is een merk van ICON Health & Fitness, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico van brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- citeit uitgeschakeld is. Gebruik de loopband naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- niet wanneer het electrische snoer of stekker bruikers van de loopband voldoende op de...
  • Page 4 22. U kunt wanneer u dat wilt tijdens het gebruik GEVAAR: Trek de stekker altijd direct van de iFIT.com CD’s en video’s handmatig de na gebruik van de loopband uit het stopcon- snelheid en hellingstand aanpassen door op de tact. Eveneens de stekker uit het stopcontact snelheid en helling toetsen te drukken.
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u de nieuwe PROFORM ® 12.5 QM loopband u nog vragen hebben, neem dan contact op met de hebt gekozen. De 12.5 QM loopband bevat geavan- winkel waar u dit product hebt gekocht. Om u beter...
  • Page 6: Montage

    MONTAGE De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. U zult tijdens de montage uw eigen kruiskop schroevendraaier en een rubber hamer nodig hebben.
  • Page 7 3. Zet de Staanders (64) met hulp van de tweede persoon weer rechtop. Maak het Sluit Mechanisme (32) aan de linker Staander (64) vast met twee Schroeven voor de Poten (35). 4. Draai een van de Verlengstukken van het Handvat (34) Buis zoals getoond en steek deze zo ver mogelijk in de buis van de linker Staander (64).
  • Page 8: Hoe De Borstkas-Sensor Te Gebruiken

    HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE GEBRUIKEN HOE DE BORSTKAS-SENSOR TE DRAGEN • Bewaar de borstkas-sensor op een warme en droge plaats. Bewaar de borstkas-sensor niet in een plas- De borstkas-sensor bestaat uit twee delen: de borst- tic zak of enig andere verpakking die vocht kan vast- kas-band en de sensor (zie de tekening hieronder).
  • Page 9: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ® LOOPBAND Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ® is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 10 Handmatige/Programma Indicator Display LED Piste Programma Overzichten Waarschuwingen Opgelet: Het kan zijn dat Helling Instelling Start Stop er op het bedieningspa- Toets Klip Toets Toets Toets Sleutel neel een plastic vel zit. gelt automatisch de loopband om uw hartslag tijdens de WAARSCHUWING: oefening dicht bij het na te hartslag streven te houden.
  • Page 11 HOE DE STROOM IN TE SCHAKELEN Iedere keer als de toets wordt ingedrukt zal de snelheid van de loopband 0,1 mph veranderen. Wanneer u de toets ingedrukt houdt zal de snel- De stekker in het stopcontact steken (Zie pagina 9). heid van de loopband 0,5 mph veranderen.
  • Page 12 Tijd/hellingstand dis- Opgelet: De afstand en play— Deze display de snelheid kan in kilo- geeft de verlopen tijd en meters of mijlen (per uur) de hellingstand van de worden aangegeven. loopband aan wanneer u Houdt de Stop toets inge- de handmatige of de drukt terwijl u de sleutel in iFIT.com instelling heeft gekozen.
  • Page 13 U zult een aantal geluidstonen horen wanneer er HOE EEN PROGRAMMA VAN EEN PERSOON- nog maar drie seconden overblijven in het eerste LIJKE TRAINER TE GEBRUIKEN segment van het programma. U zult ook een ge- luidstoon horen. Bovendien zullen de snelheid/tempo display en/of de tijd/hellingstand De sleutel goed in het bedieningspaneel ste- display opflikkeren wanneer de snelheid en de hel-...
  • Page 14 Het door de gebruiker te bepalen programma voor HOE DE PROGRAMMA’S VOOR DE HARTSLAG TE de hartslag duurt 40 minuten. Het vooraf ingestelde GEBRUIKEN programma duurt 20 minuten. Uw leeftijd invoeren. WAARSCHUWING: Gebruik De letters AGE (leeftijd) de programma’s voor de hartslag niet wanneer en de huidige leeftijd in- U hartklachten heeft of wanneer U ouder dan stellingen zullen in de ca-...
  • Page 15 U kunt handmatig de snelheid of de helling instel- Op de Start toets of de snelheid toets druk- ling aanpassen wanneer deze te hoog of te laag ken om het programma te starten. ligt door op de Snelheid of de Helling toetsen van het bedieningspaneel te drukken.
  • Page 16 HOE OP UW PORTABLE STEREO AAN TE SLUITEN HOE DE LOOPBAND OP UW CD SPELER, VIDEO Opgelet: Zie instructie A als uw stereo van een OF COMPUTER AAN TE SLUITEN AUDIO OUT plug is voorzien. Zie instructie B als uw stereo van een 3,5 mm LINE OUT plug is voor- zien.
  • Page 17 HOE OP UW GELUIDSSYSTEEM AAN TE SLUITEN HOE OP UW COMPUTER AAN TE SLUITEN Opgelet: Zie instructie A als uw systeem een LINE Opgelet: Zie instructie A als uw computer van een OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instruc- 3,5 mm LINE OUT plug is voorzien.
  • Page 18 HOE OP UW VIDEO AAN TE SLUITEN HOE DE IFTI.COM CD EN VIDEO PROGRAMMA’S TE GEBRUIKEN Opgelet: Zie instructie A als uw video speler een AUDIO OUT plug heeft die niet gebruikt wordt. Zie instructie B als de AUDIO OUT plug al in gebruik is. Om de iFIT.com CD’s of videocassettes te gebruiken Zie instructie B als u een televisie heeft met inge- moet u de loopband op uw portable CD speler, portable...
  • Page 19 U kunt handmatig de snelheid en helling van de start toets of de snelheid toets van het be- loopband aanpassen als de snelheid of de helling dieningspaneel wanneer de tijd/hellingstand te hoog of te laag ligt. Echter bij het volgende display opflikkert.
  • Page 20 Wanneer de aftelprocedure voorbij is zal uw pro- HOE DE PROGRAMMA’S DIRECT VAN ONZE gramma beginnen en de loopband gaan draaien. WEBSITE TE GEBRUIKEN Houdt u vast aan de handleuningen, stap op de band en begin te oefenen. U zult tijdens het pro- gramma een “piep”...
  • Page 21 DE INFORMATIE INSTELLING/DEMO INSTELLING Een E voor engelse mijlen of een M voor kilometers ver- Het bedieningspaneel biedt een informatie instelling schijnt in de snelheid/tempo die het aantal gebruikte uren op de loopband en het display. Druk op de snelheid aantal gelopen mijlen op de loopband bijhoudt.
  • Page 22: De Loopband Inklappen En Verplaatsen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN Stel de helling in de laagste stand voordat u de loopband inklapt. U kunt als u dit niet doet de loopband voor altijd beschadigen. Trek vervolgens de stekker uit het stopcon- tact.
  • Page 23: Problemen Oplossen

    PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met onze klantendienst. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 24 Zoek de Sensor (18) en de Magneet (101) aan de lin- kerkant van de Katrol (78). Draai de Katrol zodanig dat 3 mm de Magneet gelijk staat met de Sensor. Zorg ervoor dat de afstand tussen de Magneet en de Sensor ongeveer 3 mm is.
  • Page 25 PROBLEEM: De hellingstand van de loopband verandert niet naar behoren of verandert niet wanneer iFIT.com CD’s of video’s afgespeeld worden. OPLOSSING: a. Druk terwijl de sleutel in het bedieningspaneel is geschoven op een van de helling toetsen. Haal de sleutel er uit terwijl de helling van de loopband zich aanpast. Steek de sleutel na een paar seconden weer in het bedieningspaneel.
  • Page 26: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE eerste paar minuten begint uw lichaam vet als energie WAARSCHUWING: te verbruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband bij todat uw hartslag rond het laagste getal Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig van uw trainingszone ligt als u vet wilt verbranden.
  • Page 27 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspanning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel moge- lijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: •het MODELNUMMER van het product (PETL62021) •de NAAM van het product (PROFORM ® 12.5 QM treadmill) •het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •het NUMMER en de BESCHRIJVING van het onderdeel (zie LIJST MET ONDERDELEN en de GEDETAIL-...
  • Page 29 HAAL DEZE GEDETAILLEERDE TEKENING EN LIJST MET ONDERDELEN UIT DE HANDLEIDING Bewaar deze GEDETAILLEERED TEKENING en LIJST MET ONDERDELEN voor verdere raadpleging. Opgelet: Specificaties kunnen zonder aankondiging veranderen. Voor meer infor- matie om onderdelen te bestellen die vervangen moeten worden zie de laatste pagina van de handleiding.
  • Page 30 LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. PETL62021 R0802A Nr. Aantal Beschrijving Linker Bekerhouder Motor Achterkant Achterroller Motorkap Bedieningpaneel Achter Poot (rechts) Tussenring uit Nylon Boekenhouder Draad van Controller Schakelmoer Bedieningspaneel van de Motor Riem van de Motor Rechter Boven iFIT.com plug Montage van Motor Handvat Bijstelbout van de Vliegwiel...
  • Page 31 GEDETAILLEERDE TEKENING—Modelnr. PETL62021 R0802A...

This manual is also suitable for:

Petl62021

Table of Contents