Philips DVD743HC/P00 User Manual
Philips DVD743HC/P00 User Manual

Philips DVD743HC/P00 User Manual

Dvd player

Advertisement

Quick Links

Inleiding
Milieutechnische informatie ---------------------- 78
Meegeleverde accessoires ------------------------ 78
Veiligheidsmaatregelen ---------------------------- 78
Gebruikte symbolen ------------------------------ 78
Voorkant -------------------------------------------- 79
Achterkant ------------------------------------------ 80
Afstandsbediening --------------------------------- 81
Basisaansluitingen ---------------------------------- 82
Aansluiten op een televisie ------------------ 82-83
-------------------------------------------------------- 84
NTSC/PAL-conversie ----------------------------- 85
Inschakelen ------------------------------------------ 85
Menubalken op het TV-scherm ------------------ 85
Voorkeurinstellingen -------------------------- 86-89
Afspelen --------------------------------------------- 90
Afspelen van een DVD-Video ------------------- 90
Afspelen van een Video-CD --------------------- 91
Afspelen van een Audio-CD --------------------- 91
Speciale DVD-functies ------------------------ 91-92
Speciale CD- en MP3-functies ------------------- 92
Algemene functies ----------------------------- 92-95
MP3 disc-functies ---------------------------------- 96
Toegangscontrole: Kinderslot -------------------- 97
Technische gegevens ------------------------------ 99
Onderhoud
Onderhoud ----------------------------------------- 99
Verhelpen van storingen ------------------------- 100
Inhoud
77

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Philips DVD743HC/P00

  • Page 1: Table Of Contents

    Inleiding Milieutechnische informatie ---------------------- 78 Meegeleverde accessoires ------------------------ 78 Veiligheidsmaatregelen ---------------------------- 78 Gebruikte symbolen ------------------------------ 78 Bedieningsknoppen en aansluitingen Voorkant -------------------------------------------- 79 Achterkant ------------------------------------------ 80 Afstandsbediening --------------------------------- 81 Gebruiksklaar maken Basisaansluitingen ---------------------------------- 82 Aansluiten op een televisie ------------------ 82-83 Aansluiten op een Audio-installatie ------------- 83 Aansluiten op andere apparatuur ----------- 83-84 Plaatsen van batterijen in de afstandsbediening - -------------------------------------------------------- 84...
  • Page 2: Milieutechnische Informatie

    Inleiding U hebt een dvd-speler van Philips gekocht. Hartelijk dank daarvoor. In deze gebruiksaanwijzing worden de basisfuncties van de dvd-speler uitgelegd. Milieutechnische informatie Voor de verpakking zijn geen overbodige materialen gebruikt. De verpakking bestaat uit drie soorten materiaal: karton (doos), polystyreen (buffer) en polyethyleen (zakken en beschermingsmateriaal).
  • Page 3: Bedieningsknoppen En Aansluitingen

    Bedieningsknoppen en aansluitingen Voorkant STANDBY-ON – wachtstand inschakelen of speler aanzetten STAND-BY-lampje – Brandt rood bij inschakeling van stand-by (‘wachtstand’) SMART PICTURE – oproepen van kleurinstellingen SOUND – om Stereo, Dolby Surround of 3D- geluid (TruSurround) DVD 743 DVD VIDEO PLAYER STANDBY-ON SMART PICTURE SOUND DISPLAY...
  • Page 4: Achterkant

    Bedieningsknoppen en aansluitingen Achterkant COAXIAL (digitale audio-uitgang) – aansluiting voor AUDIO-ingangen van digitale (coaxiale) audioapparatuur OPTICAL (digitale audio-uitgang) – aansluiting voor AUDIO-ingangen van digitale (optische) audioapparatuur CVBS (VIDEO OUT) – aansluiting voor CVBS video-ingangen van TV DIGITAL AUDIO OUT PCM/ MPEG2/ Dolby Digital COAXIAL OPTICAL SUBWOOFER...
  • Page 5: Afstandsbediening

    Afstandsbediening RETURN / RESUME – naar vorige menu teruggaan/ weergave her vatten DISC MENU – naar menu van dvd-disk 1 2 3 4 – (links/rechts/op/neer) kies een menu-onderdeel – bevestig menukeuze – achteruitzoeken* / vorige hoofdstuk of track STOP ( 9 ) –...
  • Page 6: Gebruiksklaar Maken

    Gebruiksklaar maken Basisaansluitingen G Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw tv, videorecorder, stereo-installatie en eventuele andere apparatuur om de beste aansluiting te kunnen maken. G Maak, afhankelijk van uw apparatuur, een van de volgende aansluitingen. De volgende richtlijnen hebben betrekking op de beste beeld- en geluidskwaliteit die met uw dvd- speler mogelijk is.
  • Page 7: Aansluiten Op Een Audio-Installatie

    CinemaLink (met SCART) Deze dvd-speler beschikt over CinemaLink (van Philips) waarmee u uw audio-/video-apparatuur beter kunt bedienen. Dankzij CinemaLink herkent de installatie de bedoelingen van de gebruiker, waarna de betreffende functie of bron automatisch wordt ingeschakeld. U hebt hierdoor minder afstandsbedieningen nodig voor het regelen van uw apparatuur (zoals televisie en versterker).
  • Page 8: Plaatsen Van Batterijen In De Afstandsbediening

    Gebruiksklaar maken Aansluiten op een actieve subwoofer, Sluit SUBWOOFER AUDIO OUT van de dvd- speler aan op een actieve subwoofer. De subwoofer geeft alleen baseffecten weer (bijv. explosies, het geluid van ruimteschepen, e.d.). Volg de bij de subwoofer meegeleverde instructies nauwkeurig op. Opm.: –...
  • Page 9: Ntsc/Pal-Conversie

    NTSC/PAL-conversie Deze speler beschikt over een NTSC/PAL- functie die het video-uitgangssignaal omzet naar het signaal van uw televisie. Informatie over deze functie vindt u op pag. 87. Inschakelen Steek de stekker van het netsnoer in het stopcontact. Schakel de tv en de dvd-speler in. Kies bij de tv het juiste ingangskanaal voor video bijv.
  • Page 10: Voorkeurinstellingen

    Gebruiksklaar maken Voorkeurinstellingen In het menu Voorkeurinstellingen kunt u de speler naar wens aanpassen. Algemene bediening: Druk op SYSTEM MENU op de afstandsbediening. Het symbool gaat branden. Druk op 4 om het menu Voorkeurinstellingen te activeren. Gebruik de toetsen 1 2 3 4 om de functies te doorlopen en een voorkeurinstelling te selecteren.
  • Page 11 – ‘Smart’-beeld ¶ Kleurinstellingen U kunt een van de vijf standaardinstellingen selecteren en één persoonlijke kleurinstelling die u zelf kunt definiëren. U kunt ook op SMART PICTURE (voorzijde) drukken om de menubalk voor de kleurinstellingen op te roepen. ¶ Hebt u Personal gekozen dan kunt u de verzadiging, helderheid en het contrast in stellen.
  • Page 12 Gebruiksklaar maken – Analoge uitgang Kies Stereo, Dolby Surround of 3D-geluid als dit overeenkomt met de afspeelmogelijkheden van uw installatie. – Nachtstand Staat deze optie AAN dan wordt de geluidsweergave geoptimaliseerd. Geluid boven een bepaalde sterkte wordt afgezwakt, zodat u naar een actiefilm kunt kijken zonder anderen te storen.
  • Page 13 Functies – Toegangscontrole Deze functie bestaat uit de volgende onderdelen: Kinderslot - Als deze functie aanstaat, moet een viercijferige code worden ingevoerd om een disk af te kunnen spelen. Ouderlijk toezicht - Voor het instelling van ‘kijkvoorwaarden’ bij dvd’s die daartoe speciale informatie bevatten (zie ‘Toegangscontrole’).
  • Page 14: Bediening

    Bediening Basishandelingen: afspelen Druk op STANDBY ON aan de voorzijde van het apparaat. Druk op OPEN/CLOSE / aan de voorzijde om de lade te openen. Plaats de disk met het label naarboven in de lade. Druk nogmaals op OPEN/CLOSE / om de lade te sluiten.
  • Page 15: Afspelen Van Een Video-Cd

    Afspelen van een Video-CD G Video-cd’s kunnen meerdere TRACKS bevatten, en TRACKS meerdere INDEXEN. G U kunt eenvoudig overschakelen van TRACKS naar INDEXEN en omgekeerd. G Sommige video-cd’s beschikken over Play Back Control (PBC), d.w.z. een bepaalde afspeelvolgorde die reeds op de disk is vastgelegd (zie ‘Playback Control’).
  • Page 16: Speciale Functies Voor Vcd En Svcd

    Bediening Wijzigen van de gesproken taal Kies Y (AUDIO) op de menubalk of druk op AUDIO op de afstandsbediening. Druk op AUDIO, of druk meerdere malen op 3/4 om van de ene naar de andere taal te gaan. Wijzigen van de taal voor de ondertiteling Kies Z (SUBTITLE) op de menubalk of druk op SUBTITLE op de afstandsbediening.
  • Page 17 Snelzoeken DVD VCD Kies (FAST MOTION) op de menubalk en druk op 4. Kies de gewenste snelheid met de toetsen 1 2: -32, -8 of -4 (achteruit), of +4, +8, +32 (vooruit). Kies 1 om terug te gaan naar de normale weergavesnelheid.
  • Page 18 Bediening Shuffle Als een titel meerdere hoofdstukken bevat, kunt u die met deze functie in willekeurige volgorde afspelen. Druk tijdens het afspelen op SHUFFLE. ➜ SHUFFLE verschijnt circa twee seconden op het scherm. Druk nogmaals op SHUFFLE om de normale weergave te hervatten.
  • Page 19 Vastleggen van titels/tracks Ga met de toets 4 naar TITLES/TRACKS. Ga met de toetsen 2 en 1 naar de gewenste titel/track. Druk op OK om de hele titel/track vast te leggen. ➜ Het titelnummer wordt aan de FTS-lijst toegevoegd. Vastleggen van hoofdstukken/indexen Druk bij het gekozen hoofdstuk-/indexnummer op 4.
  • Page 20: Mp3 Disc-Functies

    Bediening MP3 disc-functies De volgende MP3-CD-formaten (ISO9660- formaten) worden ondersteund: G Maximaal 30 tekens G Maximaal 8 sub-directory niveaus G Het maximale aantal ALB-nummers is 32 G Variabele bitrate ondersteund G Ondersteunde samplingfrequenties voor MP3- disc zijn: 32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHz G Ondersteunde bitrates van MP3-disc zijn: 32, 64, 96, 128, 192, 256 (kbps) De volgende formaten kunnen niet worden...
  • Page 21: Toegangscontrole Toegangscontrole: Kinderslot

    Kinderslot DVD VCD In- en uitschakelen van het Kinderslot Druk op stop en ga met de toetsen 3/4 naar TOEGANGSCONTROLE in menu Voorkeurinstellingen. Bedenk een viercijferige code en toets deze tweemaal in. Ga met de toetsen 3/4 naar KINDERSLOT. Ga met de toets Ç / É naar 2. Ga met de toetsen Ç...
  • Page 22 Philips kan daarom de werking van de functie OUDERLIJK TOEZICHT niet garanderen, en wijst elke aansprakelijkheid af inzake het onbedoeld bekijken van een dvd. Als...
  • Page 23: Technische Gegevens

    ¶ Na langdurig gebruik, kan zich vuil of stop op de lens ophopen. Om ervoor te zorgen dat de weergavekwaliteit goed blijft, kunt u de lens schoonmaken met Philips CD Lens Cleaner of een in de handel verkrijgbare cleaner. Neem de bij de cleaner vermelde instructies in acht.
  • Page 24: Verhelpen Van Storingen

    Verhelpen van storingen WAARSCHUWING Probeer het apparaat onder geen beding zelf te repareren, want dan vervalt de garantie. Maak het apparaat niet open i.v.m. het gevaar van een elektrische schok. Als zich een probleem voordoet, raadpleeg dan eerst onderstaande punten voordat u het apparaat naar de reparateur brengt.

This manual is also suitable for:

Dvd743/p00Dvd743hc/pnl

Table of Contents