Smeg Glass Ceramic Induction Hob Instructions For Fitting And Use

Glass ceramic induction hob

Advertisement

Gebrauchs- und Montageanweisung
Induktions-Glaskeramik-Kochfeld
Instructions for fitting and use
Glass ceramic induction hob
Instructions de montage et d'utilisation
Table de cuisson vitrocéramique à induction
Gebruiks- en montage-instructies
Keramische inductiekookplaat
Istruzioni per uso e montaggio
Piano di cottura ad induzione in vetroceramica
Instrucciones para el uso y montaje
Encimera vitrocerámica per inducción
Manual de instruções de uso e de montagem
Placa de cozinhar de indução em vitrocerâmica
225153 N31

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Smeg Glass Ceramic Induction Hob

  • Page 1 Gebrauchs- und Montageanweisung Induktions-Glaskeramik-Kochfeld Instructions for fitting and use Glass ceramic induction hob Instructions de montage et d’utilisation Table de cuisson vitrocéramique à induction Gebruiks- en montage-instructies Keramische inductiekookplaat Istruzioni per uso e montaggio Piano di cottura ad induzione in vetroceramica Instrucciones para el uso y montaje Encimera vitrocerámica per inducción...
  • Page 2: Table Of Contents

    Verwijderen van de verpakking Verwijder de transportverpakking op een zo milieubewust moge- lijke manier. De recyclage van het verpakkingsmateriaal bespaart grondstoffen en vermindert de afvalberg. Verwijderen van oude apparaten Het symbool op het product of op de verpakking wijst erop dat dit product niet als huishoudafval mag worden behandeld.
  • Page 3: Veiligheidsinstructies

    Veiligheidsinstructies Voor aansluiting en werking Veiligheidsinstructies • De apparaten worden volgens de geldende veiligheidsvoor- schriften gebouwd. • Aansluiting op het net, onderhoud en reparatie van het appa- raat mogen alleen door een erkend vakman volgens de geldende veiligheidsvoorschriften worden uitgevoerd. Ondes- kundig uitgevoerde werken vormen een risico voor uw veilig- heid.
  • Page 4: Beschrijving Van Het Apparaat

    Beschrijving van het apparaat Beschrijving van het apparaat Het decor kan van de afbeeldingen afwijken. A. Inductiekookzone achter B. Inductiekookzone voor C. Touch-Control-bedieningsveld 1. Bediening achterste kookzone 2. Bediening voorste kookzone 3. Automatische uitschakeltoets (timer) 4. Kookstandweergave en timerweergave 5. Plus-toets en min-toets 6.
  • Page 5: Bediening

    Bediening De kookplaat Bediening De kookplaat is met een inductiekookveld uitgerust. Een inductie- spoel onder de keramische kookplaat wekt een elektromagne- tisch wisselveld op, dat de vitrokeramiek doordringt en in de bodem van de pan een warmtevormende stroom induceert. Bij een inductiekookzone wordt de warmte niet meer door een verwarmingselement via de pan op de te koken gerechten over- gedragen;...
  • Page 6: Servies Voor Inductiekookplaat

    Bediening Servies voor inductiekookplaat De pannen die voor de inductiekookplaat worden gebruikt moe- ten van metaal zijn, magnetische eigenschappen bezitten en een voldoende grote bodem hebben. Gebruik uitsluitend pannen met een bodem die voor inductie geschikt is. Geschikte pannen Niet geschikte pannen Geëmailleerde stalen pannen Pannen van koper, roestvrij met dikke bodem...
  • Page 7: Bediening Van De Toetsen

    Bediening geschikt voor inductie Bediening van de toetsen De hier beschreven besturing verwacht na het bedienen van een (keuze-) toets daarna de bediening van een volgende toets. De volgende toets moet principieel binnen 10 seconden worden bediend, anders wordt de keuze geannuleerd. De plus-/min-toetsen kunnen apart worden aangeraakt of ingedrukt gehou- den worden.
  • Page 8: Kinderbeveiliging / Vergrendeling

    Bediening Kinderbeveiliging / vergrendeling Door de kinderbeveiliging/ vergrendeling kunnen de bediening van de toetsen en de instelling van een kookstand worden geblokkeerd. Alleen de Aan/Uit- toets kan nog altijd worden bediend om de kookplaat uit te schakelen. Kinderbeveiliging inschakelen: 1. Op de Aan/Uit-toets drukken om de kookplaat in te schakelen.
  • Page 9: Automatische Uitschakeling (Timer)

    Bediening Automatische uitschakeling (timer) Door de automatische uitschakeling wordt elke ingeschakelde kookzone na een instelbare tijd automatisch uitgeschakeld. Er kunnen kooktijden van 1 tot 99 minuten worden ingesteld. 1. Bij een kookzone een kookstand kiezen en een pan opzetten. 2. Op de bijbehorende automatische uitschakeltoets 3.
  • Page 10: Aankookautomatiek

    Bediening Ingestelde Aankookautomatiek kookstand tijd (min:sec) 0:40 0:48 1:04 1:36 2:00 2:56 4:00 5:20 7:12 2:00 3:12 blijven drukken Aankookautomatiek Bij de aankookautomatiek gebeurt het aan de kook brengen met kookstand 12. Na een bepaalde tijd wordt automatisch naar een lagere doorkookstand (1 tot 11) teruggeschakeld.
  • Page 11: Reiniging En Onderhoud

    Reiniging en onderhoud Reiniging en onderhoud • Vóór het reinigen de kookplaat uitschakelen en laten afkoelen. • De keramische kookplaat mag in geen geval met een stoom- reinigingsapparaat of dergelijke worden schoongemaakt! • Bij het reinigen erop letten dat slechts kort over de Aan/Uit- toets wordt geveegd.
  • Page 12: Wat Te Doen Bij Problemen

    Wat te doen bij problemen? Wat te doen bij problemen? Ongekwalificeerde ingrepen en reparaties aan het apparaat zijn gevaarlijk omdat er gevaar voor stroomstoten en kortsluiting bestaat. Om lichamelijke schade en schade aan het apparaat te voorkomen, moeten ze worden vermeden. Daarom mogen der- gelijke werkzaamheden alleen door een elektrotechnicus, bijv.
  • Page 13: Montagehandleiding

    Montagehandleiding Veiligheidsinstructies voor de Montagehandleiding keukenmeubelmonteur • Het fineer, de lijm of de kunststofbekleding van de aangren- zende meubels moeten temperatuurbestendig zijn (>75°C). Als het fineer en de bekleding onvoldoende temperatuurbe- stendig zijn, kunnen ze zich vervormen. • Bij het ingebouwde apparaat mag geen contact mogelijk zijn met onderdelen die bij het gebruik onder spanning staan.
  • Page 14 Montagehandleiding Clips • De clips op de aangegeven afstanden in de uitsparing van het aanrechtblad inslaan. Door de horizontale aanslag is geen aanpassing in de hoogte nodig. • Belangrijk: de horizontale aanslag van de clips moet vlak op het aanrechtblad liggen (breukgevaar vermijden).
  • Page 15 Montagehandleiding Inbouw van meerdere keramische kookplaten met traverse Inbouw van meerdere keramische kookplaten met aluminium afdekstrip...
  • Page 16: Elektrische Aansluiting

    Montagehandleiding Elektrische aansluiting • De elektrische aansluiting mag uitsluitend door een erkend vakman worden uitgevoerd! • De wettelijke voorschriften en aansluitvoorwaarden van de plaatselijke elektriciteitsmaatschappij moeten strikt worden nageleefd. • Bij het aansluiten van het apparaat moet een installatie worden voorzien die het mogelijk maakt het apparaat met een contact- openingswijdte van ten minste 3 mm met alle polen van het net te scheiden.
  • Page 17: Inbedrijfstelling

    Montagehandleiding Inbedrijfstelling Na het inbouwen van de kookplaat en na het inschakelen van de voedingsspanning (aansluiting op het net) vindt eerst een zelftest van de besturing plaats en verschijnt er een service-informatie voor de klantenservice. Met een sponsje en wat sop even over het oppervlak van de kookplaat vegen en vervolgens droogwrijven.

Table of Contents