Download Print this page

Advertisement

Available languages

Available languages

Quick Links

DF 928
NÁVOD K POUŽITÍ
NÁVOD NA POUŽITIE
INSTRUKCJA OBSŁUGI
INSTRUCTION MANUAL
Fritéza / Fritéza / Frytownica / Deep Fryer

Advertisement

loading

Summary of Contents for Hyundai DF 928

  • Page 1 DF 928 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE INSTRUKCJA OBSŁUGI INSTRUCTION MANUAL Fritéza / Fritéza / Frytownica / Deep Fryer...
  • Page 2 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Před uvedením tohoto přístroje do provozu si velmi pozorně přečtěte návod k obsluze a tento návod spolu se záručním listem, pokladním dokladem a podle možností i s obalem a vnitřním obsahem obalu dobře uschovejte. Všeobecné...
  • Page 3 Popis částí fritézy Příprava fritézy pro použití Zkontrolujte, zda je fritéza odpojena ze zásuvky. FRITOVACÍ KOŠ umyjte v horké mýdlové vodě a vytřete do sucha. Hadříkem navlhčeným v mýdlovém roztoku otřete vnitřní a vnější části fritézy a víka. Poté vytřete do sucha. Fritéza je nyní připravena k použití. UPOZORNĚNÍ: Fritézu, šňůru nebo zástrčky neponořujte do vody.
  • Page 4 5. Zkontrolujte, zda je fritéza vypnutá a připojte síťovou šňůru do elektrické zásuvky. Fritézu zapnete posunutím NASTAVITELNÉHO TERMOSTATU na požadovanou teplotu. Po dosažení nastavené teploty se rozsvítí KONTROLKA PŘIPRAVENOSTI. 6. FRITOVACÍ KOŠ vyzvedněte nahoru, a pak otevřete VÍKO. 7. Potraviny pro fritování vložte do FRITOVACÍHO KOŠE, zavřete VÍKO a sklopte rukojeť. UPOZORNĚNÍ: Před vložením zmražených potravin do fritovacího koše odstraňte přebytečné...
  • Page 5 VAROVÁNÍ: Zásobník na olej/nádobu nevyjímejte, dokud fritéza zcela nevychladne a není odpoje- UPOZORNĚNÍ: Plastovou vnější část fritézy nikdy neponořujte do vody nebo neumívejte pod tekoucí vodou. Odejmutí a zpětné nasazení víka UPOZORNĚNÍ: Víko sundávejte pouze, když je fritéza vychladnutá. Pro odejmutí víka stiskněte TLAČÍTKO UVOLNĚNÍ...
  • Page 6 Evropské unie. Po uplynutí záruky Po uplynutí záruční doby je možno za úplatu provést opravy v příslušném obchodě nebo autorizo- vaném servisním středisku. Technické údaje Model: DF 928 Kapacita: 2,5 l oleje Příkon: 1800 W Napětí: 230 V ~ 50 Hz Rozměry:...
  • Page 7 VAROVÁNÍ: NEVYSTAVUJTE SPOTŘEBIČ DEŠTI NEBO VLHKOSTI, ABYSTE PŘE- DEŠLI VZNIKU POŽÁRU NEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM. VŽDY SPO- TŘEBIČ VYPNĚTE ZE ZÁSUVKY KDYŽ JEJ NEPOUŽÍVÁTE NEBO PŘED OPRA- VOU. V PŘÍSTROJI NEJSOU ŽÁDNÉ ČÁSTI OPRAVITELNÉ SPOTŘEBITELEM. VŽDY SE OBRACEJTE NA KVALIFIKOVANÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS. PŘÍSTROJ JE POD NEBEZPEČNÝM NAPĚTÍM .
  • Page 8 Vážený zákazník, ďakujeme Vám za zakúpenie nášho produktu. Pred uvedením tohto prístroja do prevádzky, si veľmi pozorne prečítajte návod na obsluhu a tento návod spolu so záručným listom, dokladom o predaji a podľa možností aj s obalom a vnútorným vybavením obalu dobre uschovajte.
  • Page 9 Popis častí fritézy Príprava fritézy pre použitie Skontrolujte, či je fritéza odpojená zo zásuvky. FRITOVACÍ KôŠ umyte v horúcej mydlovej vode a utrite do sucha. Utierkou navlhčenou v mydlovom roztoku utrete vnútorné a vonkajšie časti frité- zy a veka. Potom utrite do sucha. Fritéza je teraz pripravená na použitie. UPOZORNENIE: Fritézu, šnúru alebo zástrčky neponárajte do vody.
  • Page 10 5. Skontrolujte, či je fritéza vypnutá a pripojte sieťovú šnúru do elektrickej zásuvky. Fritézu zapnite posunutím NASTAVITEĽNÉHO TERMOSTATU na požadovanú teplotu. Po dosiahnutí nastavenej teploty sa rozsvieti KONTROLKA PRIPRAVENOSTI. 6. FRITOVACÍ KôŠ zdvihnite hore, a potom otvorte VEKO. 7. Potraviny na fritovanie vložte do FRITOVACIEHO KOŠA, zavrite VEKO a sklopte rukoväť. UPOZORNENIE: Pred vložením zmrazených potravín do fritovacieho koša odstráňte prebytočné...
  • Page 11 VAROVANIE: Zásobník na olej/nádobu nevyberajte, dokiaľ fritéza celkom nevychladne a nie je odpojená. UPOZORNENIE: Plastovú vonkajšiu časť fritézy nikdy neponárajte do vody alebo neumývajte pod tečúcou vodou. Odňatie a spätné nasadenie veka UPOZORNENIE: Veko skladajte iba, keď je fritéza vychladnutá. Pre zloženie veka stlačte TLAČÍTKO UVOĽNENIE VEKA a VEKO zdvihnite do zvislej polohy.
  • Page 12 Európskej únie. Po uplynutí záruky Po uplynutí záručnej doby je možné za úplatu urobiť opravy v príslušnom obchode alebo autorizo- vanom servisnom stredisku. Technické údaje Model: DF 928 Kapacita: 2,5 l oleje Príkon: 1800 W Napätie: 230 V ~ 50 Hz...
  • Page 13 VAROVANIE: NEVYSTAVUJTE SPOTREBIČ DAŽĎU ALEBO VLHKOSTI, ABY STE PREDIŠLI VZNIKU POŽIARU ALEBO ÚRAZU ELEKTRICKÝM PRÚDOM. PRED OPRAVOU ALEBO VŽDY, KEĎ SPOTREBIČ NEPOUŽÍVATE, VYPNITE HO ZO ZÁSUVKY V PRÍSTROJI NIESÚ ŽIADNE ČASTI OPRAVITEĹNÉ SPOTREBITEĹOM. VŽDY SA OBRACAJTE NA KVALIFIKOVANÝ AUTORIZOVANÝ SERVIS. SPOTREBIČ JE POD NEBEZPEČNÝM NAPÄTÍM.
  • Page 14 Dear customer, thank you for purchasing our product. Please read the operating instructions carefully before putting the appliance into operation and keep the instructions including the war- ranty, the receipt and, if possible, the box with the internal packing. General Safety Instructions - The appliance is designed exclusively for private use and for the envisaged purpose.
  • Page 15 Przygotowanie frytownicy do używania Sprawdzić, czy jest frytownica wyłączone z gniazdka. KOSZ FRYTOWNICY umyć w gorącej wod- zie mydlanej i wytrzeć do sucha. Szmatką nawilżoną w roztworze mydlanym wytrzeć wewnętrzne i zewnętrzne części frytownicy i pokrywy. Potem wytrzeć do sucha. Frytownica jest teraz przygoto wana do używania.
  • Page 16 5. Sprawdzić, czy frytownica została wyłączona i podłączyć sznur sieciowy do wtyczki elek- trycznej. Frytownicę włączyć przez posunięcie NASTAWNEGO TERMOSTATU na żądaną tem- peraturę. Po osiągnięciu nastawionej temperatury rozświeci się CZUJNIK PRZYGOTOWANIA. 6. KOSZ FRYTOWNICY podnieść do góry a potem otworzyć POKRYWĘ. 7.
  • Page 17 OSTRZEŻENIE: Plastikową zewnętrzną część frytownicy nigdy nie zanurzać do wody lub nie umywać pod bieżącą wodą. Zdjęcie i ponowne usadzenie pokrywy OSTRZEŻENIE: Pokrywę należy zdejmować, kiedy jest frytownica wystygnięta. Aby zdjąć pokrywę należy nacisnąć PRZYCISK ZWOLNIENIE POKRYWY i POKRYWA podniesie się do pozycji pionowej.
  • Page 18 Po upływie gwarancji Po upływie okresu gwarancji można przeprowadzić naprawy za opłatę w odpowiednim sklepie lub autoryzowanym ośrodku serwisowym. Dane techniczne Model: DF 928 Pojemność: 2,5 l oleju Pobór mocy: 1800 W Napięcie: 230 V ~ 50 Hz Rozmiary: 28 x 32 x 26,5 cm Zmiana specyfikacji technicznej produktu zastrzeżona przez producenta.
  • Page 19 OSTRZEŻENIE: ABY UNIKNĄĆ NIEBEZPIECZEŃSTWA POŻARU LUB PORAŻENIA PRĄDEM ELEKTRYCZNYM, NIE WOLNO WYSTAWIAĆ SPRZĘTU NA DZIAŁANIE DESZCZU BĄDŹ WILGOCI. URZĄDZENIE ODBIORCZE ZAWSZE WYŁĄCZYĆ Z GNIAZDKA, KIEDY NIE JEST UŻYWANE LUB PRZED NAPRAWĄ. W URZĄDZENIU NIE MA ŻADNYCH CZĘŚCI, KTÓRE BY MÓGŁ ODBIORCASAMODZIELNIE NAPRAWIAĆ. NAPRAWĘ...
  • Page 20 Dear customer, thank you for purchasing our product. Please read the operating instructions carefully before putting the appliance into operation and keep the instructions including the war- ranty, the receipt and, if possible, the box with the internal packing. General Safety Instructions - The appliance is designed exclusively for private use and for the envisaged purpose.
  • Page 21 Description of the controls Preparing your fryer for use Make sure fryer is unplugged: Wash the FRYING BASKET in hot soapy water and wipe dry tho- roughly. Wipe the interior, exterior surfaces and LID with a damp soapy cloth. Towel dry thorough- ly.
  • Page 22 5. Make sure that fryer is off and insert plug into power socket. To turn fryer on, slide ADJUSTABLE THERMOSTAT to the desired temperature. The READY LIGHT will come on when the set temperature is reached. 6. Raise FRYING BASKET, then open LID. 7.
  • Page 23 Remove and replace lid CAUTION: Only remove lid when unit is cool. To remove lid, depress LID RELEASE BUTTON and lift LID to a vertical positoin. Remove LID by pulling firmly upwards. Reverse the sequence to secure lid back into position (Fig.E). Be sure to push down firmly on lid from the vertical position to secure back in place.
  • Page 24 After the expiry of the guarantee After the expiry of the guarantee repairs can be carried by the competent dealer or repair by the authorized service. Technical specifications Model: DF 928 Volume: 2,5 l Power drain: 1800 W Power supply: 230 V ~ 50 Hz...
  • Page 25 WARNING: Do not use this product near water, in wet areas to avoid fire or injury of electric current. Always turn off the product when you don’t use it or before a revision. There aren’t any parts in this appliance which are reparable by consumer. Always appeal to a qualified authorized service.
  • Page 26 Poznámky / Notatky / Notes :...
  • Page 27 Poznámky/ Notatky / Notes:...
  • Page 28 Seoul, Korea...