Weslo Cadence C6 Treadmill Gebruiksaanwijzing
Weslo Cadence C6 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Weslo Cadence C6 Treadmill Gebruiksaanwijzing

Dutch manual
Hide thumbs Also See for Cadence C6 Treadmill:

Advertisement

Quick Links

Modelnummer WETL13806.0
Serienummer
Sticker met
Serienummer
VRAGEN?
Als fabrikant zijn wij gesteld op
uw volledige tevredenheid. Mocht
u nog vragen hebben, mochten
sommige onderdelen ontbreken
of beschadigd zijn neem dan con-
tact op met de winkel waar u dit
produkt hebt gekocht.
WAARSCHUWING
Lees alle instructies en voor-
zorgsmaatregelen in deze hand-
leiding door voordat u dit appa-
raat gaat gebruiken. Bewaar
deze handleiding voor verdere
raadpleging.
GEBRUIKSAANWIJZING
Bezoek onze website
www.iconeurope.com

Advertisement

Table of Contents
loading

Summary of Contents for Weslo Cadence C6 Treadmill

  • Page 1 Modelnummer WETL13806.0 GEBRUIKSAANWIJZING Serienummer Sticker met Serienummer VRAGEN? Als fabrikant zijn wij gesteld op uw volledige tevredenheid. Mocht u nog vragen hebben, mochten sommige onderdelen ontbreken of beschadigd zijn neem dan con- tact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht.
  • Page 2: Table Of Contents

    HET BESTELLEN VAN ONDERDELEN ..........Laataste Pagina WESLO is een merk van ICON IP, Inc.
  • Page 3: Belangrijke Voorzorgsmaatregelen

    BELANGRIJKE VOORZORGSMAATREGELEN WAARSCHUWING: Lees de volgende belangrijke voorzorgsmaatregelen en infor- matie door voordat u de loopband gaat gebruiken om het risico op brandwonden, brand, electrische schok of persoonlijk letsel te verminderen. 1. Het is de verantwoordelijkheid van de eige- 12. Loop nooit op de loopband wanneer de elec- naar zich te ervan te overtuigen dat alle ge- triciteit uitgeschakeld is.
  • Page 4 21. Controleer regelmatig of alle onderdelen nog het bijregelen zoals beschreven is in deze goed vast zitten en verstevig ze indien nodig. handleiding. Verwijder nooit de motorkap ten- zij een technicus dat aangeeft. Ander onder- 22. Steek nooit iets in welke opening dan ook. houd dan datgene wat vermeld staat in deze handleiding moet door een technicus uitgevo- GEVAAR:...
  • Page 5: Voordat U Begint

    VOORDAT U BEGINT Fijn dat u voor de nieuwe WESLO® CADENCE C6 Neem mocht u nog vragen hebben contact op met de loopband gekozen heeft. De CADENCE C6 loopband winkel waar u de loopband heeft gekocht. Zorg ervoor is ontworpen om uw oefening thuis aangenamer en ef- dat u het modelnummer en het serienummer bij de fectiever te maken.
  • Page 6: Montage

    2 1/2” Bolt (56)–4 MONTAGE Washer (29)–4 Star Washer (81)–4 2 3/4” Bolt (47)–4 De montage van deze loopband moet door twee mensen gebeuren. Plaats de loopband op een open plek en verwijder de verpakking. Gooi de verpakking pas weg wanneer u de loopband volledig gemonteerd heeft. Handrail Washer (11)–...
  • Page 7 1. Zorg ervoor dat het snoer uit het stopcontact getrokken is. Laat een tweede persoon de Basis (52) op de aangegeven plaats vasthouden. Neem de Linker Staander (53) (de Rechter Groot Staander [54] heeft een groot gat aan het laagste uiteinde).
  • Page 8 4. Bekijk de inzet tekening en zoek naar een Tussenstuk van het Onderstel (11). Houdt het Tussenstuk van het Onderstel tussen de Rechter Staander (54) en het Onderstel (51) vast. Maak de Rechter Staander vast aan het Onderstel met een Bout van het Onderstel (1), een Tussenring voor de Staander (14), en een Sterring van de Staander (9).
  • Page 9 6. Plaats het Bedieningspaneel (91) onderste- boven op een zacht oppervlak om krassen te Draad van het vermijden.Houdt de Rechter Handleuning (33), Bedieningspaneel voorzien van een groot gat op de aangegeven plaats, bij het Bedieningspaneel. Beugel Grote Steek vervolgens de draad van het bedien- ingspaneel in het gat in de zijkant van de Rechter Handleuning (33).
  • Page 10 8. Met de hulp van een tweede persoon, houd het Bedieningspaneel (91) bij de Rechter Staander (54). Maak de draadverbinding vast aan de Draadharnas (98). Sluit de Draadharnas aan op de draad van het Bedieningspaneel. Zorg er- voor dat de connectoren goed verbonden zijn Draad (zie tekening 8a).
  • Page 11 11. Maak het Sluit Mechanisme (48) vast aan de Linker Staander (53) met twee Schroeven van het Sluit Mechanisme (95). Begin beide Schroeven van het Slot wat aan te draaien voordat u ze goed vastdraait. 12. Zorg ervoor dat alle onderdelen goed zijn vastgedraaid voordat u de loopband gebruikt. Bewaar de meegeleverde inbussleutels op een veilige plaats.
  • Page 12: Gebruik En Bijstellen

    GEBRUIK EN BIJSTELLEN DE PERFORMANT LUBE ™ LOOPBAND is behandeld. BELANGRIJK: Behandel de band Uw loopband bevat een band die met PERFORMANT LUBE ™ of het loopplatform nooit met silicone spray of enig ander middel. Als uw dat doet zult u de loopband be- schadigen.
  • Page 13 SCHEMA VAN HET BEDIENINGSPANEEL Sleutel Clip Opmerking: Als er een doorzichtig stuk plastic op het bedieningspaneel ligt, verwijder dan het plastic. DE STICKER MET WAARSCHUWING PLAKKEN Als u de loopband voor het eerst gebruikt, con- troleer of de band recht loopt en centreer de loop- band als dat nodig is (zie pagina 19).
  • Page 14 Volg uw vooruitgang met de displays. HOE DE HANDMATGE INSTELLING TE De display linksonder— GEBRUIKEN Terwijl u oefent, worden op de display linksonder de verlopen tijd [TIME] en De sleutel volledig in het bedieningspaneel de gewandelde of steken. gelopen afstand [DIST.] getoond.
  • Page 15 Uw hartslag meten als u dat wilt. voor twee of meerdere segmenten geprogram- meerd worden. Verwijder eerst de plas- Op de Start-toets of de Versnellings-toets tic velletjes geplakt over de metalen contactpun- drukken om het programma te starten. ten op de handleuning om de handgreep met Als de toets wordt ingedrukt, zal de loopband au- Contactpunten...
  • Page 16: De Loopband Inklappen En Verplaatesen

    DE LOOPBAND INKLAPPEN EN VERPLAATSEN HOE DE LOOPBAND IN TE KLAPPEN De stekker uit het stopcontact. WAARSCHUWING: U moet zeker 20 kg kunnen tillen om de loopband te kun- nen uitklappen, inklappen of verplaatsen. Onderstel 1. Houd het metalen onderstel stevig vast op de plaats die door de pijl rechts wordt aangegeven.
  • Page 17 HOE DE LOOPBAND TE VERPLAATSEN 1. Houdt het uiteinde van de loopband vast zoals aangegeven. Trek, met gebruik van uw linker hand, de sluitknop naar links en houdt deze vast. Draai het onders- tel totdat de grendel voorbij de veerslotpen is. Sluitpin Sluitknop 2.
  • Page 18: Onderhoud En Problemen Oplossen

    ONDERHOUD EN PROBLEMEN OPLOSSEN U kunt de meeste problemen met uw loopband oplossen door de hieronder genoemde stappen te volgen. Zoek het probleem dat bij u van toepassing is en volg de instructies. Mocht u verdere hulp nodig hebben, neem dan contact op met de winkel waar u dit produkt hebt gekocht. PROBLEEM: De stroom is niet ingeschakeld OPLOSSING: a.
  • Page 19 PROBLEEM: De loopband vertraagt wanneer er op gelopen wordt OPLOSSING: a. Mocht u een verlengsnoer nodig hebben, gebruik dan een verlengsnoer van 1,5 meter of korter. b. Als de loopband te strak is functioneert de loop- 5–7cm band minder en kan zelfs beschadigd worden. Haal de sleutel uit het bedieningspaneel en DE STEKKER UIT HET STOPCONTACT.
  • Page 20: Richtlijnen Voor Uw Conditie

    RICHTLIJNEN VOOR UW CONDITIE bruiken. Stel de snelheid en de helling van de loopband WAARSCHUWING: bij todat uw hartslag rond het laagste getal van uw trai- ningszone ligt als u vet wilt verbranden. Raadpleeg uw huisarts voor u met dit of enig Stel voor maximale vet verbranding, de snelheid en ander oefenprogramma begint.
  • Page 21 VOORGESTELDE STREKOEFENINGEN De juiste houding voor de strekoefeningen is hier rechts getoond. Strek u langzaam, vermijdt krachtige inspan- ning. 1. Tenen aanraken Sta met uw knieën lichtjes gebogen en buig uw lichaam vanuit uw heupen naar voren. Ontspan uw rug en schouders zo veel mogelijk en reik zover mogelijk naar uw tenen toe.
  • Page 22: Lijst Met Onderdelen

    LIJST MET ONDERDELEN—Modelnr. WETL13806.0 R1006A De GEDETAILLEERDE TEKENING in het midden van deze handleiding bekijken op pagina 24–27. Onder- Nr.Aantal Beschrijving Onder- Nr. Aantal Beschrijving Bout voor het Onderstel Klip van de Kap Bout van de Staander Sluit Mechanisme Opbinddraadschroef/Magneet Doorvoerhuls Sensor Schroef Schroef van Isolator...
  • Page 23 Onder- Nr.Aantal Beschrijving Onder- Nr. Aantal Beschrijving Moer van de Hellingmotor Bout van de Voorste Roller Bout van de Hellingmotor Tussenring van de Voorste Roller Loopband Geleider Schroef Schroef van het Schroef van het Stofkapje Bedieningspaneel/Schroef van het Schroef van de Verbinding Sluit Mechanisme Schroef van Transformator/Filter Pakking van de Onderkap...
  • Page 24: Gedetailleerde Tekening

    GEDETAILLEERDE TEKENING A—Modelnr. WETL13806.0 R01006A...
  • Page 25 GEDETAILLEERDE TEKENING B—Modelnr. WETL13806.0 R01006A...
  • Page 26 GEDETAILLEERDE TEKENING C—Modelnr. WETL13806.0 R01006A 43 43...
  • Page 27 GEDETAILLEERDE TEKENING D—Modelnr. WETL13806.0 R01006A...
  • Page 28: Het Bestellen Van Onderdelen

    Zorg ervoor dat u de volgende informatie bij de hand hebt wanneer u onderdelen wilt bestellen: • het MODELNUMMER van het product (WETL213806.0) • de NAAM van het product (WESLO CADENCE C6 loopband) • het SERIENUMMER van het product (zie de kaft van de handleiding) •...

This manual is also suitable for:

Wetl13806.0

Table of Contents